Hvordan du justerer en dør som ikke vil låsen

April 14

En riktig installert låsen og strike plate bør operere problemfritt og lukke lett med lett trykk. Over tid, kan låsene bli vanskelig å lukke eller selv klarer å fange i streiken, gjør det umulig å sikre. Endringer i fuktighetsinnhold på døren og jamb, korrosjon eller støv i låsen og bygge settling er noen av de viktigste faktorene. Dårlig plassert doorstop i jamb eller hengsel skruene trekke ut kan også føre til en dårlig utrustning dør og endre justeringen av låsen og strike platen hullet.

Instruksjoner

Omstilling

•Kontroller alle hengslene plater for skruen tretthet og separasjon. Avlaste belastningen på hengslene ved å løfte på døren litt og skru til alle skruer. Reparere noen strippet hull ved å fjerne skruen og fylle hullet med tre tannpirkere. Skubbe tannpirkere i hullet og bryte dem flush med hengsel fordypningen. Pack hullet stramt og kjøre skruen tilbake i hullet. Tannpirkere tar alle slakk ut av hullet og tillate skruen til å bite og utarbeide stramt.

•Åpne døren og drive låsen. Blåse noen støv eller rester av låsen mekanismen og observere låsen glir inn og ut av døren. Smør med lys maskin olje hvis låsen synes å henge i kabinettet.

•Lukk døren og observere hvordan dørstopperen passer. Endringer i fukt, endringer i posisjon fra blir dunket eller endringer i tykkelse på grunn av maleri kan hindre at døren lukking til punktet at streiken er satt til. Bump doorstop med hammer og heltre blokk tilbake og fra døren for å avlaste noen trange steder. Støte sakte og forsiktig og arbeide blokken over det generelle området blir justert. Ikke over korrekt eller korrigere alle på ett sted som doorstop er ganske delikat og lett ødelagt. Renail stopp i den nye posisjonen med trim spiker og tette/repaint hvis mål ble skadet under justering.

•Lukk døren og observere hvor låsen treff streik platen. Bruk litt vaselin på slutten av låsen og lukke døren. Gelé vil overføre til streik platen og angir hvor låsen berører den. Avgjøre om streik platen er for høyt, lavt eller for dypt. Justere streik platen ved skar ut en liten mengde tre fra jamb med meisel i retning som streiken skal flytte. Foreta små justeringer og installere streiken etter hver justering. Prøv å lukke døren etter hver justering slik at du ikke gå for langt og fjerne materiale unødvendig.