Hvordan du justerer en Corbin dør nærmere

March 19

Hvordan du justerer en Corbin dør nærmere

Corbin er ledende i døren nærmere industrien. Over tid vil du finne det nødvendig å justere døren nærmere til døren. Justeringene du gjør, påvirker døren to til fem inches før du lukker fullstendig. Siden du skal jobbe på innsiden av døren, er det nyttig å ha noen på utsiden forhindre folk fra utilsiktet åpner døren mens du foretar justeringer. Fullt kan du justere en Corbin nærmere i 30 minutter.

Instruksjoner

•Plasser en gardintrapp av døren slik at du får tilgang til baksiden av jo nærmere. Fjerne skruene som holder nærmere dekselet Corbin nærmere med en stjernetrekker. Det vil være en skrue på hver ende av dekselet. Trekk og sett det til side.

•Locate lukkehastigheten ventil på døren nærmere nær arm tilkoblingen. Slå lukkehastigheten mot klokken med en socket fastnøkkel til å øke lukkehastigheten. Du kan redusere lukkehastigheten, urviserne ventilen.

•Finn låsingen hastighet ventilen på slutten av jo nærmere nærmest døren jamb. Urviserne låsingen hastighet ventilen med en Allen fastnøkkel å bremse låsingen hastigheten; slå ventilen mot klokken for å øke låsingen hastigheten.

•Juster forsinkelse handlingen forsinkelse handling ventilen på tallerkenen nærmest til enden av nærmere armen. Slå forsinkelse ventilen med Allen fastnøkkel til å tillate flere forsinkelser når du lukker eller mot urviseren for å redusere forsinkelsen før døren stenger.

•Finn våren spenning justeringsskruen på slutten av jo nærmere nærmest midten av døren. Slå justeringen med en socket fastnøkkel til å øke styrken nødvendig å trekke døren åpen eller mot urviseren for å redusere kraften.