Hvordan du justerer en Airless malingssprøyte

November 7

Hvis du leier en male sprøyta maling eller flekker hjemme, skal du nesten helt sikkert leie en airless sproyta. Disse nyttige verktøy gjør rask maleri, kan du male utvendig hjemme i en dag eller to, istedenfor å bruke utallige timer (eller uker) gjøre det for hånd. Det er frustrerende når sprøyta ikke fungerer riktig, skjønt. Mesteparten av tiden reparasjonen er en enkel justering og du er tilbake å arbeide innen minutter.

Instruksjoner

•Vri trykket bryteren mot klokken til den laveste innstillingen før charging inne og rødme airless sprøyta. Trykket bryteren er vanligvis på toppen av motoren bolig, og kan gjøres for hånd. Alle spredere er lagret med mineral ånder i pumpen og må tømmes før du begynner å male.

•Flush mineralet brennevin med vann eller løsemiddelbasert (hvis løsemiddelbaserte materiale) og plasserer pickup rør og Hevert i maling bøtte. Skyv førsteklasses ventilen før den peker rett ned i åpen posisjon. Førsteklasses ventilen er en lever, vanligvis på siden av motoren bolig.

•Trigger spray pistol i bøtte og at malingen skal strømme til det kjører glatt uten spytter eller bobler. Slå kontrollventilen trykk opp - for de fleste maling det skal slås av om 2/3 en tur med klokken. Tynnere materiale, som flekken og lakk, krever litt lavere trykk. Installer dyse, og du er klar til å male.

•Øk presset litt hvis motoren kjører, men ikke bygge trykk eller hvis malingen vil ikke komme i det hele tatt, eller kommer ut i en tynn, svak spray. redusere trykket hvis malingen kommer ut med en slik kraft at du føler det "sparker" deg tilbake, eller hvis det gjelder male for tungt på en ujevn spraymønster.

•Bytt til en ny dyse hvis uansett hvordan du justere trykket, du ikke få malingen til å flyte i en selv spraymønster uten kjører eller sprut. Spray tips er reservedeler og kan slites ut raskt med noen materialer som latex maling sprayes på høytrykk.

•Gjenta trinn 2 og 3 Hvis airless sproyta fortsetter å være treg om å bygge opp nok press spray.

Tips og advarsler

  • Sil maling i en ren bøtte gjennom en maling sil eller ren strømpebukse før. Skjærer ned arbeidet stans på grunn av tett tips og filtre, og gjør alle airless sproyta komponentene vare lenger.