Hvordan du justerer blad av en Husky flis så for spisst kutt

December 4

Hvordan du justerer blad av en Husky flis så for spisst kutt

Det Grønlandshund flis så er en merkevare av mange våt sager utviklet for skjæring fliser, marmor og andre hardt fliser og pavers. Alle disse typer sager fungerer på omtrent samme måte. Så huser et blad med carborundum eller diamant partikkel kant. Det legges en pumpe, som skaper en spray vann på blad og fliser. Flisen hviler på en glidende skuff, som brukeren presser i bladet å gjøre kutt. Nesten alle av disse sager har en funksjon slik at du kan flytte bladet til en vinkel for mitered kutt og Grønlandshund er intet unntak.

Instruksjoner

•Løft opp skyve skuffen på skinner og slå den over. Løsne knotten under til høyre og justere "gjerde" til riktig vinkel for spisst cut. På våt sager også bladet gjennom flisen inn i et spor i skuffen, så for spisst kutt både blad og skuffen må justeres til samme vinkel.

•Løsne spisst kuttet bryteren på baksiden av så og endre vinkelen for å matche vinkelen på skuffen. Husky flisen så vil utgjør en 45 graders vinkel kutt.

•Plasser skuffen tilbake på skinner og sette flisen kuttes på brettet. Juster plasseringen av flisen slik at kuttet er over sporet i skuffen. Slå på så og kontroller at vann blir pumpet inn bladet. Sakte Skyv skuffen inn og under bladet og gjør bladet å sakte skjære gjennom flisen.

Tips og advarsler

  • Alltid kuttet fliser med ansiktet av flis opp mot blad. Dette hindrer avskallinger og chipping av overflaten.
  • Ikke press flisen i bladet. Disse typer sager er faktisk sliping gjennom flisen stedet kutte. Legge for mye press på bladet kan forårsake bind skade en svært dyrt blad.