Hvordan du installerer veggen flis Over Backer bord

March 21

Veggfliser kan gå over gips, våt rock, puss og selv trepaneler. Men langt det beste substratet for vegg fliser er sement backer bord. Dette er et materiale som ser, kutt og installerer som gips, men har stivhet og fukt motstand sement. Det er flott for bad og er virkelig bare basen du skal bruke i dusjkabinett. Når brettet er installert (eksisterende vegg materiale, eller direkte til pigger), det er '' teipet '' på samme måte som gips, men med mørtel i stedet eller gips.

Instruksjoner

•Trykk maske tape over linjene mellom backer styrene. Spre tynn sett mørtel over maske tape med gips kniv, gjør den flat og jevn.

•Let mørtelen satt over natten. Skrap over mørtelen med gips kniven sørge for det er ingen støt eller rygger.

•Få en horisontal linje langs bunnen av veggen med en blyant og nivå. Plasser linjen fra gulvet på høyden av en flis pluss ¼ tomme. Tegne en loddrett linje i veggen, fra toppen av veggen til bunnen.

•Bruk en hakk mørtel murskje å spre tynn sett mørtel langs hele lengden av bunnen av veggen. Mørtelen bør komme opp fra gulvet forbi den vannrette linjen, men linjene skal fortsatt være synlig gjennom mørtelen.

•Trykk laveste løpet av fliser på veggen nedenfor den vannrette linjen, begynnelsen på den loddrette linjen. Angi flis avstandsstykkene mellom flisene du trykker dem til veggen. Bruk en flis kutter for å klippe brikkene på slutten av raden etter behov.

•Still andre løpet av fliser på samme måte, starter på midtlinjen og arbeider til sidene. Legge fliser avstandsstykker gjennom. Bygge helt opp veggen.

•Let mørtelen satt over natten. Fjern avstandsstykker. Spre grout over veggen med din grout murskje, trykke den inn i mellomrommene mellom flisene mens skrape den av overflaten. Tørke opp overflødig grout med en dempet svamp.