Hvordan du installerer tynn flis

January 27

Installere flis er en del av en home makeover. Fliser legger full dekning til gulv holdbarhet og farge som gjør rommet som nye. Men er det en riktig og en feil måte å installere fliser. Det er også forskjeller mellom installere tykk fliser og tynn fliser. Hver trenger en litt annen støttesystem og installasjonsprosessen. Følg disse trinnene hvis du skal installere tynn fliser i hjemmet og unngå potensielle sprekker senere nedover veien.

Instruksjoner

•Rengjør gulvet området som inneholder ruten med fett remover og pensel. Om nødvendig, trekke opp og fjerne tepper eller eksisterende gulv materialer før rengjøring. At gulvet tørke. Fylle i noen hull med konkrete oppdateringen og la tørke i 24 timer. For linoleum, lim gjelder en underlayment materiale og bruke det over gulvet.

•Velg en fugemasse å matche din tynne ark. Produsenter design hver type fugemasse for bestemte flis typer, så spørre med din selgere om hvilke grout bruke med din fliser.

•Fjern rommet trim styrene med crowbar og snuse bar.

•Measure rommet vegger og finne midten av med et målebånd. Bruk en kritt linje feste to kryss og tvers linjer rett gjennom midten av rommet fra hver sentrumsmerket. Tørr installere flisene langs hver linje, ved å legge dem ende-til-ende for å se hvor godt de passer inn i rommet. Hvis siste brikkene ikke passer perfekt, måle lengden resten og kutt den i halvparten. Skjær brikker til denne lengden og installere dem på hver ende eller raden.

•Spread din grout på gulvet i midten av gulvet å starte. Spre en tre fot plassen området å begynne med og starte legging fliser, bruke linjene som referanse. Kontroller at grout dekker gulvet jevnt og helt. Tynn fliser trenger fullstendig støtte til prosessene og å hindre sprekkdannelse.

•Arbeid fra midten ut langs kritt linjer, spre grout og installere flisene mens du arbeider. Kuttet forrige flis i hver rad å passe forhåndsbestemt målenheten fra trinn 3 og installere dem. Hvis mulig, kutte flere fliser til denne størrelsen samtidig for å spare tid. Dette gjør installasjonen enklere. Med noen tynne fliser er skjæring rask og effektiv med en flis så.