Hvordan du installerer skritt fra jernbane bånd i et landskap

June 13

Gjøre bruk av gamle jernbane bånd for landskapsarbeid åsside banen. Jernbanen slips gjøre ideelle trinn når rekkehus i en ås. Trinnet kan være gravd ut og jernbanen tie installert i frontlinjen. Den gjenstående delen av trinnet kan være fylt med grus og tamped. Jernbanen slips er motstandsdyktig mot råte, noe som gjør dem velegnet for landskapsarbeid prosjekter. Forbedre ditt hjem og landskap og redusere miljøkonsekvensene av gjenbruk gamle materialer i dette prosjektet.

Instruksjoner

•Measure og merke av området der du vil installere trinnene, bruker landskapsarbeid spraymaling. Merke trinn og stigerør plasseringene på merket av veien.

•Dig trinn og stigerør, ved hjelp av en spade. Dumpe skitt i en trillebår for fjerning fra eiendommen. Grave ned i dybden av jernbanen slips og grave ut et trinn som er så bredt som båndene er lang.

•Tamp ned trinn området gravd ut bakken, med en plate komprimator opprette en plan overflate for trinnene.

•Plasser en jernbanen tie i frontlinjen av hvert trinn. Borehull fire likt mellomrom gjennom hver jernbanen slips med en 3/8-tommers borekronen. Fast plass slips på plass. Kjøre 3/8 x 18-tommers rebar ned gjennom hullene i jernbanen slips og i bakken med en hammer.

•Fyll på den gjenstående delen av trinnene bak jernbanen bånd med grus. Tamp ned grus med en plate komprimator opprette en overflate.