Hvordan du installerer nye skuff lysbilder på gamle skap

March 31

Etter år med bruk, skuff lysbilder tendens til å bli svak og mindre funksjonelle. Skifte skuff lysbilder er en enkel og billig prosedyre som kan gjøres i et par timer. Du kan installere nye skyve spor på eldre skap, selv om gjeldende skruehullene i CAB-panelet er ikke lenger nyttig. Trekk ut skuffer fra CAB enheten undersøke gjeldende skuff lysbilder å finne ut om du trenger installasjon skruer.

Instruksjoner

•Fjern den øverste skuffen fra regjeringen og sett det til side på et flatt underlag. Tegne en linje rundt de eksisterende skuff lysbildene installert innsiden av kabinettet bruker blyanten. Skru innsiden regjering lysbilder med en skrutrekker og sett dem til side. Tegne en linje rundt spor lysbildene på skuffen. Fjern sporet med skrutrekkeren og sett det til side. Gjenta merke sporene og fjerne dem på hver skuff og skap plass.

•Examine gjeldende skruehull å avgjøre hvis de er sterke nok å holde nye skuff lysbilder. Sette inn en skrue i hullet og slå den. Hvis det faller ut eller sitter løst, er gamle kabinettet ikke sterk nok til å holde nye skyve spor. Hullene er akseptabelt hvis skruen sitter trygt i hullet.

•Separat det skyve spor fra base sporene. Sett base sporene innsiden av kabinettet. Sett dem inn i blyant linjene hvis hullene sterk nok og installere dem med skrutrekkeren og skyve spor installasjon skruene. Hvis skruehullene ikke er sterk nok, plass base sporet over eller under hullene, så du opprette nye hull under spor installasjonen.

•Linje den glidende sporer opp til siden av skuffen. Hvis du har installert base sporene innsiden av kabinettet innenfor blyant linjene, installere skyve sporene på skuffen inn i blyant linjene å sikre de er selv når du setter skuffen inn skap enheten. Hvis du har flyttet base spor opp eller ned, sikre at skuff lysbilder er flyttet i samme retning på materen slik sporene kamp. Bruk målebånd for å bestemme det eksakte beløpet du har flyttet base sporene i kabinettet.

•Installer den glidende låter på skuffen med installasjon skruer og en skrutrekker. Når ferdig, trykk skuffen på plass i skap rammen av setter inn skyve sporene på skuffen inn base sporene innsiden av kabinettet. Gjenta trinn 1 til 5 for eventuelle ekstra skuffene.