Hvordan du installerer fransk avløp i gjennomgangen plass

February 5

Fransk avløp er skyttergravene foret med grus som tillater vannet å strømme lett fra et område. De får sitt navn fra fransk som første utviklet og brukt avløp og som fortsatt bruker avløp i dag. I motsetning til kloakk er at avløp flyttet i Frankrikes siste, fransk avløp Hovedfunksjonen nå å flytte grunnvann fra ett sted til et annet. Fransk avløp er gunstig under hus i kravlesøket spaces, hvor vann vanligvis kjører i, og utligner. Installere avløp i dette området tar litt arbeid, men vil forbedre kvaliteten på hjemmet.

Instruksjoner

•Dig ut mønsteret skyttergravene. Den sakte som vil strømme ut av gjennomgangen plass må være ca 12 inches bredt, og siden skyttergravene mates inn i det skal være ca 6 inches bredt. Grave alle skyttergravene dyp 2 inches starte slik at du kan tilordne ut kloakk. Viktigste grøften skal være rettet mot på åpningen i gjennomgangen plass, for eksempel en ventil åpning.

•Plasser en 4-fots nivå på flatt underlag og heve en ende opp ½ tomme. Merk nivå røret der boblen ligger å angi ½-tommers skråningen.

•Shovel ut skyttergravene begynner med side skyttergravene. Opprette en nedover skråningen mot den viktigste grøften med en dråpe ½ tomme på hver 4 fot. Bruk en 4-fot-nivå du skråningen som du går.

•Fjern skitt langs de viktigste grøften for å senke den under slutten av siden skyttergravene. Når senket, skråningen viktigste grøften som du gjør din vei til den ytre veggen av gjennomgangen plass.

•Fyll alle skyttergravene med knust grus før du får i de øverste 2 inches av skyttergravene.

•Fyll over toppen av skyttergravene kurs sand. Sand vil fylle i noen av hullene mellom grus, men det vil renne godt. Grus og sand å holde skyttergravene svært porøs, tillater vannet å strømme ut av gjennomgangen plass raskt.

Tips og advarsler

  • Du kan sette i en perforert pipe å hjelpe avløp. Hvis du gjør dette, hullene må møte nedover og det skal være helt omgitt av grus.