Hvordan du installerer flis på et metall gulv

February 18

Installere fliser på et metall gulv presenterer en utfordring som det er ingen vanlig innstilling materialer som vil bindingen godt til metal. Epoxy er en løsning, men det er dyrt, vanskelig å jobbe med og nesten umulig å feilfri av overflatene når den har tørket. En bedre metode er å sikre metall lekte til metall og bruke den til å opprette en solid subfloor å legge flis.

Instruksjoner

•Lay hele ark lekte metall etasje hvor det vil passe og kuttet hvor nødvendig, bruker tinn snips. Bruk skruene i skruen pistolen for å sikre lekte tett til gulvet, holde skruer ca 8 inches fra hverandre. La en liten plass mellom ark og unngå overlapper.

•Mix tynn-sett følgende produsentens instruksjoner, men erstatte latex for vann. Spre spinkle-settet over lekte med den flate siden av murskje. Tvinge mørtelen til nettet for å fylle tomrom helt. Bruker flate siden av murskje og skrape tilbake over lekte å glatte ut overflaten. Overflaten av mørtelen skal flush med toppen av lekte. Tillate tynn-settet tørke for 24 timer.

•Mix mer tynn-sett og latex og spre en liten del langs bakveggen av gulvet. Bruker hakk siden av murskje, spre tilbake over mørtelen, forlater rygger i tynn-settet. Plasser hele fliser mot veggen og trykk ned på dem til å sette dem i tynne-settet. Mål og kutt fliser på slutten av radene etter behov. Bruk rette kanten for å sikre radene er rett. Fortsette på denne måten noen rader samtidig som du tilbake over gulvet. Sjekk hver radene med rette kanten. La tynn-sett tørre i 24 timer.

•Mix grout i en ren bøtte, følg produsentens instruksjoner. Spre det over flisene med fugemasse pad, skyve grout i leddene og deretter trekke det av overflaten med kanten av puten. Bruk en fuktig svamp å vaske av overflødig grout og jevne ut fugemasse fugene. Når grout tørker til en dis på flisen, vaske det igjen med rent vann. Når dette tørker, tørke av grout filmen med et tørt håndkle.

Tips og advarsler

  • Bland tynn-settet litt løsere enn du normalt ville. Latex vil gjøre det vanskeligere, og det vil stive opp raskere.
  • Ta ekstra forsiktighet å vaske tynn-settet av flisene som du går. Latex vil gjøre det mye vanskeligere å rydde opp i rotet.