Hvordan du installerer flere stikkontakter

May 11

Hvordan du installerer flere stikkontakter

Å ha tilgang til flere stikkontakter i en ny eller bygge vil øke verdien av ditt hjem, og også eliminere behovet for skjøteledninger og muligens overbelastning en stikkontakt. I en rekke utsalgssteder, er hver felles ledning koblet til en stikkontakt og mater uttaket ned linjen. Selv i en serie av tilkoblede utsalgssteder er det viktig å ikke overbelaste en stikkontakt eller krets, det kan resultere i en elektrisk fare.

Instruksjoner

•Measure opp 18 inches fra gulvet på hver stud hvor hver av utsalgssteder vil bli plassert.

•Knock ut sparke ut hull på baksiden av hver av boksene stikkontakt installeres. Bruk skrutrekkeren vrir eller slå ut hullet.

Påføre boksene uttak på hver stud der du har merket dem fra trinn 1. Linjen av boksene elektrisk merkene, og bruke skrutrekker og inkludert skruene i kit for å legge dem til hver stud.

Merke boksen elektrisk som er nærmest til strøm panelet som første stikkontakten, og den lengst unna som siste uttaket.

•Drill 1-tommers hull gjennom hver stud mellom hver elektrisk boks og stud der boksen uttak er montert.

Disse hullene der være hvor du vil mate elektrisk kabelen gjennom.

Slå av slå til av-stillingen på krets panel.

Mate en ende av kabelen inn i bunnen av hovedpanelet. Trekk om 18 tommene av kabelen opp til panelet. Feed den andre enden skjønt stenderne og inn på baksiden av boksen første uttak. Tre seks inches boksen stikkontakt og kuttet av eventuelle overskytende ledning.

Denne kabelen brukes å mate strøm fra krets-panelet til en rekke utsalgssteder.

•Feed en andre kabel gjennom og ut baksiden av boksen første uttak. Trekk kabelen gjennom så det er seks inches hengende ut foran. Mate den andre enden av kabelen gjennom hver stud fram den andre stikkontakt-boksen. Trekk kabelen gjennom boksen stikkontakt og skjær den slik at seks inches er hengende ut foran.

Fra den andre kontakt boksen gjenta over prosessen å mate en kjøre av kabelen til hver etterfølgende stikkontakt-boksen i den alvorlige, forlater seks inches av ledningen ut foran koble til stikkontakten.

På siste uttaket boksen, vil du bare ha én kabel inn boksen som dette er den siste i serien. Hver av de andre boksene vil ha to ledninger, en kraft og den andre mate den til neste uttaket i linje.

•BEGIN på boksen siste uttaket bruk wire strippere for å strippe ca 6 inches av ytre vindsperre av kabelen bort. Dette vil avdekke tre interiør ledninger i kabel - to isolerte ledninger (en svart, en hvit) og en bart wire. Stripe omtrent en tomme av isolasjon av to ledninger.

Gjenta dette trinnet for å fjerne alle kabler og ledninger på hver av boksene stikkontakt jobbe deg gjennom til den første kontakt boksen.

•Kople ledningene fra den første kontakt boksen til en stikkontakt med skrutrekkeren og følgende ledninger tilkoblinger.

Koble svart (varmt) ledningene til messing skruene og hvite (nøytrale) ledningene til sølv skruene (barmark) ledningene til grønne skruen.

Stram hver skrue til en tettsittende passform med wire under holde det trygt på plass.

Gjenta dette trinnet for å installere en stikkontakt i hver av boksene utløp ned linjen.

•Skyv ledningene tilbake i hver av boksene og knytte hver uttak til sin elektriske boksen med skrutrekkeren inkludert skruene i kit.

Fest hver ansikt plate over personlige utsalgssteder, bruker skrutrekkeren og inkludert skruer.

•Locate en åpen 110-volts breaker i hoved kretsen panelet. Fra kabelen som kjører i boksen fra den første kontakt boksen, koble svart (varmt) ledningen under skruen på breaker. Koble den hvite (nøytrale) ledningen til buss strip kjører ned midt i panelet. Koble (barmark) ledningen til bakken stripen nederst i panelet.

•Vri strøm breaker bytte til "på" posisjon og bryteren for overlastbryteren koblet til utsalgssteder på også.

Koble et lys til hver stikkontakt og teste for strøm.

Tips og advarsler

  • Forsøk aldri å gjøre noe elektrisk arbeid uten først å konsultere en lisensiert elektriker.
  • Sørg for at alle ledninger oppfyller elektrisk kodene for ditt område.