Hvordan du installerer en ny telefonkontakt fra en utenfor telefonselskapet boks

December 14

Hvordan du installerer en ny telefonkontakt fra en utenfor telefonselskapet boks

Når du har en telefonlinje installert på hjemme eller på kontoret, installerer telefonselskapet en elektrisk boks kalt en avgrensning punkt. Med mindre kunden har betalt for i kontaktledningen vedlikehold, er det kundens ansvar å installere interiør Telefonjacks. En indre telefonkontakt kan kobles til avgrensning poenget med en fire-leders telefonkabel. Gitt at elektrisk terminalene inne avgrensning peker, telefon kabel dirigent ledninger og telefon jack elektrisk terminaler er alle fargekodet, en telefonkontakt kan installeres i løpet av minutter.

Instruksjoner

•Bruk Phillips skrutrekker, løsne og fjern toppdekselet fra overflaten-mount telefonkontakten. Plasser telefon jack rammen på veggen du ønsker å montere den å og bore et hull gjennom jack rammen inn i veggen. Fest jack rammen til veggen med de medfølgende monteringsskruene som fulgte med telefonkontakten.

•Gå til avgrensning peker og bore hull gjennom veggen ved avgrensning poenget. Rute du telefonledningen gjennom dette hullet slik at den når fra vegguttaket til avgrensning poenget. Kutte kabelen på en slik måte at det er 6 inches slakk på begge avgrensning slutten av kabelen og telefon jack slutten av kabelen.

•Bruk den flatt blad skrutrekkeren, løsne og ta ut beholde skruen på avgrensning punkt døren. Åpne punkt avgrensning, og Finn de fargede skruene. Skruene er plassert på en grå eller taupe elektriske modulen.

•Strip tilbake 4 inches av ytre isolasjon jakken fra hver ende av kabelen. Stripe 1/2 en tommen isolasjon fra hver individuelle dirigent wire i begge ender av kabelen.

•På avgrensning slutten av kabelen, crimp en spade terminal til strippet slutten av hver av de individuelle ledningene. Løsne hver av farget skruer inni avgrensning poenget nok til at en spade terminal passer mellom skruehodet og metall dirigent. Stenge avgrensning punkt, og installere beholde skruen.

•Sett spade terminalen på slutten av røde ledningen mellom røde skruehodet og røde dirigent. Skru røde så det holder spade terminal tett til dirigent. Gjenta dette trinnet for gul, grønn, svart telefon kabel ledninger.

•På telefon jack slutten av kabelen, crimp en spade terminal til strippet slutten av hver av de individuelle ledningene. Løsne hver av merket skruen terminalene nok til at en spade terminal passer mellom skruehodet og skruen plate.

•Sett spade terminal på slutten av røde ledningen mellom skruen terminal utpekt som den "røde" terminal og dens respektive skruen plate. Skru røde så det holder spade terminal tett. Gjenta dette trinnet for gul, grønn, svart telefon kabel ledninger. Installere telefonen jack dekselet. Koble en trådløs telefon til kontakten og plukke opp mottakeren; Hvis mottakeren registrerer summetone, var installasjonen vellykket.