Hvordan du installerer en koble på en vannvarmer

December 16

Hvordan du installerer en koble på en vannvarmer

Installere en vann varmeapparatet koble (eller utkobling ventil) krever grunnleggende kompetanse innen avløp verktøy (som bruk av en lodding stang), men det er fortsatt et prosjekt som de fleste DIY-ere finne at de er kjøpedyktig med hell fullstendig. Hvis du har aldri prøvd installasjon av en vannvarmer koble før, du vil bli glad for å se hvor enkelt det kan være.

Instruksjoner

Installere en vann varmeapparatet frakobling

•Shut av vannet strømmer til varmtvannsberederen. Bruke elektrisk pumpe og slange for å avløpsrenne vannet fra varmtvannsberederen. Slå av gassen, og koble deretter gassledningen fra varmtvannsberederen.

•Skjære kaldt vann rør som fører til ovnen med din slangen kutter. Gjenta med varmt vann røret. Fjern røykrøret fra toppen av varmtvannsberederen. Nøye Løft opp ovnen og skyv ta kjelen under den. Angi varmtvannsberederen ned over ta kjelen.

•Apply fugemasse til trådene på gass linje røret. Koble gassledningen. Skru røykrøret på varmtvannsberederen igjen (kan være nyttige skiftenøkkel, her). Satt i varmt vann røret tilbake på av lodding på det en reparasjon kopling.

•Bruk kobber slangen å utvide overflyt røret til fangsten gryte. Ta en gjenget adapter og loddetinn på det en kobber union. Tråd kortet på automatisk utkobling ventilen.

•Ta din andre gjenger kortet og loddetinn det til kaldt vann rør. Med den slange cutter, kuttet bort nok av kaldt vann røret å tillate installasjon av utkobling ventilen. Fest utkobling ventilen til kaldt vann rør.

•Plugg sensoren i ventil og sted flyter i vann kjelen. Slå vannet og gassen på.

Tips og advarsler

  • Du kan enkelt teste ventilen ved å slå på varmtvannsberederen og deretter manuelt å øke flyt ventilen. Varmtvannsberederen bør automatisk slå av.
  • Kontroller at du slår du av gass og også koble fra gass-linje fra varmtvannsberederen før du går videre til trinn 2. Aldri kutte noen rør på varmtvannsberederen mens gassen flyter fortsatt!