Hvordan du installerer den øverste fremre skinnen på en bobil

November 1

En av de siste trinnene når du installerer din bobil lister installerer den øverste fremre skinnen. Den øverste fremre skinnen bidrar til å sikre Kabellist paneler på plass, hindrer dem i å blåse bort i sterk vind. Tilbake jernbane er flatt unntatt en C-kanal på toppen av skinnen. Frontpanelet låser på baksiden rail C-kanal, låse toppen av Kabellist panelene i mellom. Installere den øverste fremre skinnen på en bobil er en enkel prosess.

Instruksjoner

•Sett den skjørt paneler i den nederste skinnen. Toppen av Kabellist paneler resten mot den tilbake øverste skinnen. Noen produserer foreslår å sikre panelet med gjennom toppen av panelet og inn tilbake skinnen. Hvis din lister krever skruer, installere dem med litt mutter sjåfør i en drill.

•Hold topp foran rail mot bakre skinnen. Toppen av den øverste fremre skinnen skal være 1 tomme nedenfor den øvre kanalen tilbake skinnen.

•Trykk på forstk tog mot tilbake jernbane og presse toppen av fremre skinnen bak kanalen på toppen av tilbake skinnen. Dette krever noen ganger litt kraft, avhengig av tykkelsen på Kabellist panelene. Det er best å presse i nær toppen av fremre skinnen i stedet for midten av skinnen.

•Continue presser den øverste fremre skinnen under kanalen av tilbake skinnen til det låses på plass. Du vil høre kanaler låsen sammen.

Tips og advarsler

  • Klipp den øverste fremre skinnen til størrelse med et par tinn snips eller en baufil om nødvendig.