Hvordan du installerer den nye toalett ventilen

November 3

Hvis toalettet ikke stoppe kjører, være skyldige en feil fylle ventil som ikke lukkes helt. En skadet fylle ventil som åpner litt og lukker deretter får toalettet kjøres periodisk. Enten scenario er raskt irriterende og vanskelig å overse. Fyll Valves jobb er å regulere vannstrømmen i akvariet. Den gode nyheten er at erstatte en defekt fylle ventil er en billig og enkel reparasjon.

Instruksjoner

•Fjern lokket tank og se på overløp rør, som er den slanke rør fra midten av tanken. Hvis vannet er overfylte inn dette røret, har du nå fastslått at fyll ventilen er faktisk feil. Fyll ventilen er vanligvis til venstre inne akvariet, med sin gjengede bunnen shank stikker fra hullet i tank bunn som vannforsyning slangen er koblet.

•Shut av vanntilførselen til tanken ved å slå vannet ventilen bak toalettet til høyre. Tømme toalettet, holde nede håndtaket for å tillate så mye vann som mulig renne fra tanken. Svamp opp det gjenværende tank vannet, med håndkle. Plass håndkle på gulvet under tanken, direkte slangetilkobling forsyning til tanken.

•Skru koble mutteren på forsyning slangen som kobler til bunnen av den nåværende fylle ventilen. Bruk Tanga unloosen nut, deretter fullføre skru ut den for hånd og trekk forsyning slangen gratis. Fjerne låsemutteren som holder fylle ventil sikkert til bunnen av akvariet. Inne akvariet, koble påfyll røret fra overflyt røret. Påfyll røret er tynne røret som går fra fylle ventil og klipp på toppen av overflyt røret. Løft den gamle fylle ventilen gratis av tanken.

•Lay gamle fyll ventilen ved erstatning fylle ventil. De fleste fyll ventiler er justerbar, så justere høyden på nye ventilen for å matche den du fjernet. Skyv inkludert gummi skive på bunnen av den nye fylle ventilen og skyv vaskemaskinen opp så vidt det kan gå.

•Sett den nye fylle ventilen i tanken, med gummi skive ordentlig tank nederst, og gjengede skaft på bunnen av fyll ventilen stikker gjennom tank hullet. Hold fylle ventil på plass mens du hånd trekk til låsemutteren på bunnen skaft av ventilen. Koble en ende av påfyll røret på utstikkende brystvorten på øvre del av fylle ventil og fest den andre enden av røret til toppen av overflyt røret. Hvis du bruker en ny påfylling tube med fyll ventilen, må du adapteren plast vinkel til den ene enden av røret, der du kan klippet påfyll røret til overflyt røret.

•Plasser vannforsyning slangen på bunnen av den nye fylle ventils gjengede skaft og stram koble mutteren for hånd. Bruke Tanga ferdig strammer mutteren, men pass på ikke å stramme over. Slå på vannforsyningen til toalett og kontrollere eventuelle lekkasjer. Sett lokket på tanken.

Tips og advarsler

  • Det er også en bra tid å sjekk for eventuelle lekkasjer i vannforsyningen ventilen eller oppgi slangen når du endrer fylle ventil. Det er også en god tid å tørke på innsiden av akvariet gratis sedimenter mens vannet dreneres. Hvis det oppstår problemer med å fjerne kobler mutteren med tang, kan en skiftenøkkel arbeide enklere.
  • Gjør ikke over trekk til låsemutteren eller du kunne sprekk tanken.