Hvordan du installerer Bullnose flis benkeplater

June 27

Hvis du har besluttet å legge flis over en countertop overflate, er det første spørsmålet du må håndtere hvordan du grensen hjørnet foran; ellers, du skal se på de uferdige kantene av flisene. Det er der bullnose flis kommer. Bullnose fliser er buet og ferdig langs siden så de kan bli stilt opp danner grensen. Du kan få bullnose i samme farge og stil som standard flisene som skal brukes på resten av benken, eller du kan gjøre bullnose en aksentfarge.

Instruksjoner

•Sand eksisterende overflaten av countertop med en makt sander å ta av noen glans eller andre overflate som vil forstyrre vedheft av flisen. Tørk støvet med en tackcloth.

•Measure over lengden på benken, bruke et målebånd. Markere midten. Bruk din square og en blyant for å tegne en linje fra foran til bak i midten.

•Spread vanlig fliselim langs fronten halvparten av benken, fra ende til ende.

•Trykk på din første to bullnose fliser på plass på overflaten av benken, på hver side av midtlinjen, ferdig kantene på flisene stilt opp på fronten, vender utover. Nupper på sidene av brikkene vil riktig plass dem fra hverandre.

•Trykk på resten av bullnose fliser på plass, av ved siden av de to første, bygge over hele lengden på benken. Ferdig stolpene på flisene bør linje til danne en "myk" forstk slik countertop. Kutte flisene på slutten av radene på din brikke cutter.

•Trykk en rekke standard fliser like bak raden bullnose, starter på midtlinjen og bygge til sidene. Kuttet flisene i endene etter behov. Gjenta og fortsette, legging tilleggsradene standard fliser, jobbe deg tilbake rad etter rad. Spre mer lim etter behov. Dekke hele toppen og la brikkene satt over natten.

•Grout hele countertop, spre grout over det med en fugemasse sparkel, tvinger grout i områder og klemme det av overflaten. Bruk en fuktig svamp for å tørke opp overflødig grout.

Tips og advarsler

  • Du må ikke nødvendigvis fliser over benken, loddrett forkant siden bullnose kanten på overflaten vil eliminere skarpe hjørnet der. Hvis du vil dekke loddrette stolpen, kan du installere en stripe av tre trim eller flis trim, smale og ferdig på begge kanter.