Hvordan du installerer Bifold Closet dører

June 27

Et svært vanlig og veldig enkelt skap døren å installere i ditt hjem er bretting skapet døren. Dette består av to like store paneler (vanligvis tre) som trekker utover og brett for å åpne og trykk sammen og skylle for å lukke. De fleste bretting dører er tilgjengelige som installasjonen kutt allerede kuttet til størrelse for standardisert dørkarmer og rimelig kan kjøpes på steder som Lowes eller Home Depot. Det kan være lurt å måle skap døren og sammenligne målene til bretting skapet døren du ønsker å kjøpe. Trenger litt plass for mobilitet du kombinert måling av begge dører om og tomme kortere i bredden enn dørkarmen og ca 1 til 2 inches kortere i høyden på dør-rammen.

Instruksjoner

•Lay ut to dørpaneler og maskinvare. Skille de øvre og nedre skinnene. I de fleste bretting dører har den nederste skinnen en taggete, saw-tooth bunn å hjelpe den sklir.

•Ta øvre skinne og plassere den i øvre dørkarmen. Plass én ende av skinnen slik at den berører sideveggen på dørkarmen hvor du vil døren til plass når åpnes. Sett inn skruene i forborede hullene i rails bruker litt drill og skrutrekker. Hvis du ikke har en Oppladbar drill, men det tar mye lenger, kan du bruke en vanlig skrutrekker.

•Installer den nederste skinnen på samme måte, å plassere en ende av skinnen flush mot samme sideveggen som den øverste skinnen og skru i skruene.

•Sett den medfølgende plugger inn forborede hullene i tretoppene bretting dørene. For dette trinnet må du finne eller fastslå panel som vil være nær sideveggen og panelet lengst unna. Pluggene kan være annerledes og betjene ulike funksjoner og plasseringen av dem er viktig for driften av bretting døren. Det kan være tre eller fire plugger, men sjekk med installasjonsinstruksjonene som fulgte med døren for posisjonering. Man kan ha en justering våren eller skruen forsamlingen justere høyden på døren og plasseres nær sideveggen på bunnen. En eller to kan være stasjonær plugger som plasseres i øverste forborede hullet lengst unna hengselet og den andre i den andre nederste predrilled hull. Den siste dowel kan ha en våren montering på den og ville være satt inn i det siste knapphullet nærmest sideveggen.

•Sett dørene i rails og foreta justeringer bunnen høyde justering sentrere døren riktig med en Phillips head skrutrekker. For å endre bredde, må du manipulere samlingen plate i øvre døren tog.

•Skru døren knott inn i pre-boret hull av den ytre døren. Det bør være slik at den midtstilles for høyden av døren, men nær hengsel på de to dørene sammen.

•Installer guiden braketten (hvis angitt) nederst på innsiden av hver dør slik at de låses sammen når dørene er lukket og holde det lukket.

•Test åpning og lukking av dørene og gjør eventuelle nødvendige justeringer.