Hvordan du hindrer at teppet Buckling

August 3

Hvordan du hindrer at teppet Buckling

Teppet som ikke er riktig installert eller vedlikeholdes kan begynne å spenne, rynke eller boble. Disse problemene er skjemmende og selv kan være farlig hvis de forårsaker noen til å snuble og falle. De er også kostbart å reparere. Det er bedre å hindre dem ved riktig installasjon av teppet, kjøpe kvalitetsprodukter og opprettholde teppet.

Instruksjoner

•Velg et teppe polstring som er egnet for teppet. Dette er spesielt viktig for lav haug tepper som trenger støtte. Kjøp ikke dårlig kvalitetsmaterialer, som latex kan være defekt. Pute det er for tykt og mykt kan føre løs teppet eller skrukker, teppe og Rug Institute, som anbefaler pute være ikke tykkere enn 7/16 tommers for bolig-programmer og ikke tykkere enn 3/8 tommer for kommersielle programmer.

•Bruk makt strekker seg når du installerer teppet. Dette innebærer å tøye teppet tett i alle fire retninger vil skape et stramt, selv passe. Hvis teppet var ikke makt strukket kan du få den restretched, som vil hindre fremtidige buckling.

•Installer teppet på dager når temperaturen er mellom 65 og 95 F og når luftfuktigheten er mellom 10 til 15 prosent. Temperaturer som er for høy eller for fuktig påvirker hvordan teppet legger og kan føre til spenne i fremtiden.

•Dry teppet så snart den blir våt. Tillat ikke søl å sitte på teppet. Hvis du har anvendt en gulvteppet renset, kontroller at mesteparten av vannet har blitt Hentet fra teppet og hjelper det å air-dry ved hjelp av fans eller åpne vinduene.

•Løft opp møbler når du flytter den. Ikke dra den over teppet som dette kan trekke, forårsaker det å løsne og spenne.