Hvordan du fyller ut Chips i porselen synker

October 26

Hvordan du fyller ut Chips i porselen synker

Porselen synker er klassisk typer vasker legger verdi og en sofistikert utseende badet eller kjøkkenet. Men er slike vasken også ekstremt skjøre. Tilfeldigvis slippe en metall stekepanne eller enda et drikkeglass i vasken lett resulterer i sjetonger. Selv om fikse en porselen vasken chip er relativt enkelt, opprettholde integriteten til sprukket området er vanskelig hvis brikken er i en konstant våt område, for eksempel bunnen av Vaskens bassenget.

Instruksjoner

•Purchase en epoxy produkt som angir på etiketten at det er nyttig på porselen overflater. Se etter denne type produkt på din lokale home forsyning butikken.

•Sand på innsiden av den kuttet delen av din porselen synke bruker en 400-korn eller 600-korn sandpapir for å kvitte seg med rust og støv i kuttet området. Rengjør sprukket overflaten med en fuktig svamp og såpe, og tørr med et håndkle. Sjekk området å sørge for at det synes relativt grov, som er nødvendig for epoxy til å følge den effektivt.

•Mix epoxy i henhold til produsentens instruksjoner. Dette gjør hell innholdet i produktets to flasker i miksing kurven som leveres med epoxy pakken og rør ingrediensene sammen litt.

•Tillat epoxy blandingen å sitte i en halv time før den blir tykkere. Dyppe en liten børste i fortykket blandingen, og bruk epoxy til porselen chip. La det første laget av epoksy tørke i minst 45 minutter før du legger et ekstra lag på toppen, som er nødvendig hvis porselen vasken sjetonger er veldig dyp. Velg en ren pensel for å bruke det andre laget som hvert nødvendig påfølgende lag.

•Give porselen vasken chip hele dagen å tørke helt. Gjelde ikke en renere for dette området for en hel uke også. Velg bare en husholdning renere som ikke slipende og en myk svamp når du er klar til å rense vasken.

Tips og advarsler

  • Merk at arbeidstiden til blandet epoxy ca en time ved romtemperatur men seks timer i kjøleskapet. Derfor plasser epoxy i kjøleskapet mellom lag gjelder porselen sjetonger, og forkaste blandingen når du er ferdig med prosjektet.
  • Bruke en alkyd basert maling som samsvarer med fargen på resten av porselen vasken til tidligere kuttet området hvis epoxy mislykkes å matche Vaskens nyanse. Velge en høy glans maling for dette formålet.