Hvordan du fyller et basseng med skitt

July 10

Hvis du har et svømmebasseng i hjemmet som ikke brukes, kan du tilbringe hundrevis av dollar hvert år i kjører og vedlikeholdskostnader. Mens et svømmebasseng er en ideal ansiktstrekk har i et hjem når du velger å selge, kan du fylle den opp og oppretter bakgård Gartner for å legge appell til gården. Mens det har foreslått for å fjerne bassenget hvis du ikke lenger ønsker det, kan det hende at denne prosessen for kostbart for noen huseiere. I stedet kan du bore hull inn i bassenget og fyll med skitt.

Instruksjoner

•Drain bassenget helt og koble motoren for å fjerne. For å fylle et svømmebasseng, må du opprette drenering i liner eller annet vann fra hagearbeid eller regn vil ha noe sted å gå, forårsaker bassenget duken å stige opp gjennom bakken.

•Break av duken med en jackhammer for å lage dusinvis av hull (10 til 15 tommer bredt) gjennom hele gulvet å tillate drenering i tilfelle regn eller vann. Bruk verneutstyr for å hindre skade fra gips plater som du bryte dem. Bruk den ødelagte stykker av gips å fylle opp hullet og fremme skikkelig drenering.

•Fyll gapet med 2 til 3 jord og dekke hele hullet med et filter maske stoff. Stoffet vil legge stabilitet til jord, beskytter mot synker når skitt bosetter seg gjennom ødelagte puss. For å skaffe jord billig, kan du kontakte en entreprenør i ditt område for jord gravd en annen arbeidsstedet.

•Fyll resten av hullet før det er helt med den omkringliggende jorden på overflaten av gården. Legge gress eller planter for landskapsarbeid.