Hvordan du frigir en fast Bolt

January 5

Hvordan du frigir en fast Bolt

Frigir en fast bolt fra hull eller mutter kan være en enkel jobb eller svært vanskelig, avhengig av boltens tetthet og tilstand, og det var overtightened eller har bare rustne. Rustne bolter er spesielt vanskelig å slippe av materiale. Det kan oppstå en fast bolt på en hjem apparatet eller på et kjøretøy. Det er et par triks du kan bruke til å løslate en fast bolt.

Instruksjoner

•Få en socket fastnøkkel sett og match opp riktig størrelse socket for bolten. Koble kontakten utvidelse eller sikring baren til din bolt og prøve fjerning sin. Baren socket utvidelse eller sikring vil gi deg ytterligere innflytelse; Dette kan hjelpe løslate fast bolter.

•Spray bolten med litt gjennomtrengende løsemiddel. La løsemiddelet til å sette i tre til fem minutter før et forsøk på å løsne bolten. Skrubbe bolt området med en stiv stålbørste innarbeide løsemiddelet og fjerne store klumper av rust.

•Trykk fast bolten forsiktig med en hammer. Dette kan hjelpe Løsne bolten, noe som gjør det lettere å fjerne.

•Consult ekspert å varme bolten med en liten lommelykt. Du bør ikke gjøre dette selv med mindre du er en erfaren altmuligmann eller mekaniker. Hodet utvider metall, som kan gjøre det enklere å løsne fast bolten.

Tips og advarsler

  • Flere høykvalitets løsemidler er tilgjengelig på de fleste oppussing eller bilbransjen butikker.
  • Ikke bruk en standard fastnøkkel eller tang på bolten. Fordi verktøyet bare grep halv bolten hodet, kan du fjerne bolten, som vil gjøre det enda vanskeligere å fjerne.