Hvordan du forsegle en tappekran

June 28

Hvordan du forsegle en tappekran

Hvis du oppdager vann lekker fra bunnen av en tappekran, reparerer resealing kranen den når problemet ikke er interne. Kraner er forseglet i stedet av en av to metoder. Noen ganger har kranen en tynn gummitetningen mellom det og vask eller counter toppen. Andre ganger har en tappekran et stoff å holde det på plass og hindre lekkasjer. En av disse typer installasjoner er effektiv, men kunne må reparere. Forsegle kranen ifølge den tappekran installasjon.

Instruksjoner

•Twist både varmt og kaldt vann flaskeventiler under vasken helt med klokken for å slå av vannet til kranen. Slå på de varme og kaldt vann kranene til avløp eventuelle gjenværende vann fra linjen.

•Fjern monteringsmutterne rett under kranen med en basin skiftenøkkel. En enkelt-spak tappekran bruker ofte en montering mutter og en to-håndtak tappekran bruker to.

•Skru og fjerne varme og kalde tilbudet linjer fra marrowbones på bunnen av kranen med en skiftenøkkel.

•Løft opp kranen opp av vasken eller countertop. Fjern pakning fra bunnen av kranen, hvis den finnes. Hvis det er ingen pakning, skrap den gamle rørlegger er kitt med en plast sparkel fra tappekran området på toppen av vasken eller countertop.

•Ta gamle pakningen til en maskinvare- eller oppussing lagre. Få en pakning av samme størrelse. Skyv den nye pakningen til bunnen av kranen. Hvis kranen ikke bruker en pakning, rulle rørlegger er kitt hender til å produsere en tynn, smidig tau. Linje rørlegger er kitt tau rundt omkretsen av kranen bunnen.

•Trykk kranen på plass på vasken eller countertop.

•Installer og stram monteringsmutterne med en basin skiftenøkkel rett under kranen å holde det på plass. Tråd forsyning slangene på marrowbones tappekran nederst. Trekk mutterne på slangene med en skiftenøkkel.

•Twist den varme og kalde av ventiler mot klokken. Slå på kranen vannet og kontroller rundt basen for eventuelle lekkasjer. Se under kranen at det er ingen lekkasjer fra forsyning slangene.