Hvordan du Flip en King Size madrass

April 21

Madrassen vi sove de fleste kvelder er viktig for vår helse og velvære som vår trøst. King size madrasser er stor for par eller personen som bare foretrekker en stor stor seng. Dessverre, de er vanligvis den dyreste, så det er praktisk å gjøre ditt beste for å King-size madrassen vare så lenge som mulig. En av de viktigste faktorene i forlenge levetiden på madrassen gjør at regelmessig vende madrassen over å sikre selv slitasjen av madrassen og hindre sagging. Dette kan synes å være en skremmende oppgave, men det trenger ikke å være. Ved å følge noen enkle trinn, kan du vende din King size madrass enkelt og trygt.

Instruksjoner

Bla din King size madrass

•Gå alle natt tabeller eller andre møbler fra sengen før du begynne å forhindre bryte noe, og unngå madrassen blir fanget på møbler.

•Fjern sengetøy fra madrassen helt fra dekker overmadrass.

•Vacuum siden av madrass vendt opp før du snur og etter. Er det enkleste og grundigere å bare sette vanlige vakuum opp på sengen og vakuum det som et teppe. Du kan også damp Rengjør madrassen hvis du har en håndholdt eller bærbare damp renere. Hvis du damp Rengjør madrassen, kontroller at det er helt tørt før du snur madrassen.

•Grab tak i siden av madrassen i hodet eller foten og har hjelperen Grip tak i den andre enden. Mange king - og queen size madrasser komme med håndtak sydd til sidene av madrassen for å gjør snu enklere.

•Trekk madrassen mot deg og hjelperen din, sikkerhetskopiering som du gjør. Når madrassen er halvveis utenfor boksen våren, trykk madrassen mot taket til det står på siden.

•Hold madrassen opp mens den andre personen går til den andre siden av sengen og griper på madrassen å holde den oppreist. Når den andre personen har madrass stallen, gå over til motsatt side av sengen, og deretter for to sakte senke madrassen til boksen våren med tidligere oversiden av madrassen vender ned.

•Skift madrassen tilbake i riktig posisjon på boks våren og senga ramme for hvis det har gått hele. Etter støvsuging eller damp rengjøring nye oversiden av madrassen, Erstatt bedding med rene sengetøy.

Tips og advarsler

  • Det er lurt å rotere madrassen nå også, ved å gjøre madrassen slik at leder av madrassen er ved foten av sengen. Madrass vende og rotere bør gjøres sesongen.