Hvordan du fjerner stearinen fra murstein

October 21

Lys er populære åren dekorasjoner. De legger lys, varme og en følelse av stil og design. De dryppe også over murstein mantles som de er plassert, å skape en gooey rot og selv flekker murstein med sine lys fargestoffer. Stearinlys elskere trenger ikke frykte eller gi opp sin elskede atmosfære. Det er mulig å rense sølt voks og murstein åren sin tidligere uberørte skjønnhet.

Instruksjoner

•DAB voks med en absorberende klut eller papirhåndkle hvis det er fremdeles flytende når du merker den. Ikke gni kluten på murstein! Rubbing vil smøre og spre voksen. Bare fukt med en opp bevegelse å fjerne noen av voks. Du vil sannsynligvis måtte fjerne resten senere.

•Let voksen kjøle. Kalde voks er enklere å fjerne enn varm voks. Legg et stykke av isen på herdet voksen å få det som kald og solid som mulig.

•Scrape herdet voks med en smør kniv eller bedre ennå, en maling meisel.

•DAB noen løsemiddel eller voks stearinlys remover på alle voks som ikke komme bort. Tørk med en myk klut. Rengjør murstein med en klut dyppet i såpevann. Skyll med en klut dyppet i vann.

•DAB litt løsemiddel eller blekemiddel til flekker som er farget med stearinlys fargestoff. Rengjør murstein med en klut dyppet i såpevann. Skyll med en klut dyppet i vann.