Hvordan du fjerner stearinen fra en lue

December 31

Fjerner stearinen fra din favoritt lue er lettere hvis hatten er laget av et naturlig stoff som følte eller ull enn hvis hatten er laget av et syntetisk materiale som plast eller nylon. Hvis hatten er en naturlig fiber, kan du bruke en brun papirpose for å "suge" opp stearinen med et varmt jern å løsne og smelte voksen. Hvis hatten er et syntetisk materiale, må du teste en iøynefallende delen av hatten første å sikre at materialet ikke smelte under varmen av klær jern.

Instruksjoner

•Plasser hatten på den flate overflaten på strykebrettet. Hvis hatten er myk og lett knust, sett inn så mye av håndkle som mulig inn i hatten å gi hatten noen stuffing og ekstra støtte.

•Plasser en brun papirpose over stearinen.

•Still jern på en lav innstilling og jern over brun papirpose. Stearinen vil smelte, overføring til papirpose og av din lue.

•Continue stryk brun papirpose over stearinen til voksen har fjernet fra lua. Hvis din hat er en syntetisk materiale, kan du prøve å plassere en svært tynn parabolen håndkle over papirpose før stryking å absorbere noen av varmen. Denne metoden vil vanligvis kreve mer tid fordi mindre varme fra jern kommer hatten, men det er bedre å bruke mer tid fjerne voks enn å smelte din hat.

Tips og advarsler

  • Avisen fungerer godt i en brun papirpose for lunsj, men vær forsiktig hvis bruker avis over en lys-hued lue, som blekk kunne flekken lue stoffet.
  • Aldri stryke en syntetisk lue, som nylon/plast mesh sider av en ball cap, med mindre du teste posen over en iøynefallende delen av hatten (som innsiden) første. Hatten kan smelte.