Hvordan du fjerner stearinen fra en Lace Duk

March 11

Hvordan du fjerner stearinen fra en Lace Duk

Formelle anledninger og helligdager ofte føre til utdype centerpieces med stearinlys. Selv om stearinlys legger atmosfære i en tabell, følge voks drypper på duker ofte uunngåelig skjermen. Fjerner stearinen fra lace duker er en håndterlig oppgave, men er best gjøres så snart som mulig for å unngå fettflekker fra voks olje. Varme og is kombineres for å fjerne voks fra en lace duk.

Instruksjoner

•Freeze stearinen på blonder duken med isbiter ved å plassere isbiter stearinen og forlater det før voksen fryser. Når voksen blir sprø, fjerne isen.

•Bruk en plastikk kniv å skrape så mye av stearinen som mulig fra blonder duken. Ta vare ikke å snag noen av blonder fibrene og rippe blonder.

•Plasser blonder duken på et brett og ordne duken slik at voks spot og voks rester vises fremtredende.

•Plasser et brunt papir pose over flekken og sette strykejernet på et middels-innstillingen.

•Iron, med en rygg-og-frem bevegelse, over det brunt papiret tilbake, blotting flekken med bag til alle voksen har smeltet og blitt absorbert av posen. Endre til et annet område av posen Hvis papiret blir mettet med voks.

•Vaskestasjonen tømmes og tørr blonder duken som du ville normalt for å fjerne alle spormengder stearinen flekken.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har en brun papirpose for lunsj, vil brun håndverket papir fungere, vil avis. Ta forsiktig når du bruker avisen på en hvit eller lyse lace duk, men fordi vestkysten kan koke av fra avisen på duken din. Skjær en brun papirpose for dagligvarer ned mindre ruter hvis dagligvarer bag er alt du har og virker til uhåndterlige i bruk å pletten voksen fra blonder duken.
  • Ta forsiktig når du bruker et strykejern, strykejern kan forårsake brannskader. Alltid jern i et lite trafikk fordi barn og kjæledyr kan skade seg selv ved å trekke jern fra strykebrettet stryk ledningen eller tur over stryk ledningen, trekke jern fra strykebrettet og brenner seg.