Hvordan du finner på baksiden av en elektrisk Panel

June 1

Hvordan du finner på baksiden av en elektrisk Panel

Ditt hjem elektriske panelet hus og brytere og sikringer som moderat distribusjon av elektrisitet rundt eiendommen din. Hvis det oppstår strømbrudd, spesielt hvis det synes å være konsentrert på en krets, bør du sjekke elektriske panelet før ytterligere tiltak eller ringe en elektriker. Hvis du har nylig flyttet til en ny eiendom og ikke er så sikker på hvor elektriske panelet ligger, den burde være relativt enkelt å finne, målene.

Instruksjoner

•Locate din strøm meter. Dette er hvor din strøm kommer inn i hjemmet. Elektriske paneler er vanligvis ligger nær strøm meter. Panelet kan være montert på yttervegg av ditt hus eller tomannsrom, eller ligger i et skap, under din trapper eller i en kjeller i nærheten strøm meter. Det er svært sjelden at elektriske paneler er plassert i kjøkken eller bad, takket være nærheten til vann til slikt panel.

•Åpne elektriske panelet bruker nøkkelen. Noen paneler og eldre sikringsbokser vil ikke ha en lås på dem, og kan åpnes ved å bare fjerne en cover fra forsiden av panelet.

•Review informasjon på innsiden av døren elektriske panel og utføre alle handlinger som er nødvendig å gjenopprette makt til hjemlandet i tilfelle strømbrudd. Du kan tilbakestille en utkoplet strømbryter ved å slå den fra "Off" til "On" eller ved å endre blåst sikringer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke finner din elektriske panel, se alle planer du har din eiendom eller kontakte leverandøren som solgte den til deg, eller utleier.
  • Kontroller at nye sikringer du passer har samme strømstyrke som blåst de du fjerne. Hvis du er usikker på hva sikringer du trenger, se noen dokumentasjonen i knyttet til elektriske panelet eller ta et digital bilde og sikringer vise ansatte hos din lokale elektriske butikken. Passende feil type sikring kan være ekstremt farlig.
  • Hvis du ikke kan rette opp et problem med elektriske panelet ved å tilbakestille en strømbryter eller skifter en sikring, kontakte en kvalifisert elektriker.
  • Elektriske panelet være lett tilgjengelig til enhver tid. Hvis ikke snakk med din elektriker om flytte.