Hvordan du finner en Stopcock

July 25

Et stopcock styrer flyten av vann fra en viktigste levere vannlinjen i en bolig eller andre typer bygningen. Kunnskap om plasseringen av ventilen blir viktig i tilfelle et brudd oppstår i et vannrør ligger i en bolig. Vann strømmer fra en delt eller sprakk vannrør kan forårsake flom i egenskapen. Beskytt dine eiendeler og spare tid i tilfelle en avløp katastrofe, lær og husker hvor viktig ventilen.

Instruksjoner

•Examine fortauet langs forgård eller sjekk bakken ved hovedinngangen til bygningen. Se etter en metall disk eller plate. Når du finner det, ta en flathead skrutrekker under metal plate og løft den. Se ned i hulrommet finne vannforsyning. Røret kjører fra vannforsyning til eiendommen har en stopcock som er knyttet til den. Ventilen, kjent som en utvendig stopcock, styrer vannstrømmen i din bolig. Klassifisere dette som primær eller viktigste stopcock plassering.

• Søk innvendige vegger kjeller eller crawlspace for hoved vannforsyning linjen som bærer vann fra utsiden vannledning. Rørleggere koble ofte en sekundær stopcock til viktigste vannlinjen på denne plasseringen.

•Se vann feed linje fra hvor den går inn gjennom veggen. Bruk en lommelykt og følge den mot området under den kjøkkenet synke. Rørleggere kan bruke dette som en sekundær plassering for en stopcock.

Tips og advarsler

  • Hvis det ikke er fortau, kan jord, gress og sand bygge opp og kamuflasje plasseringen av dekselet vannforsyning. Sonde jord med en flat skrutrekker til å finne plasseringen av metallplaten som dekker den ytre stopcock.
  • Hvis vannet er siver rundt en utvendig stopcock, kontakt lokale eller utilities Institutt og be om en inspeksjon.