Hvordan du feilsøker en Hayward Sand filtrere

December 22

Hvordan du feilsøker en Hayward Sand filtrere

Når du oppretter filtere Hayward sand, er det en effektiv problemer gratis måte å opprettholde ren, klar pool vann. Selv om Hayward sand filtre er kvalitet filtre, oppstår noen ganger uventede problemer. De fleste problemer med Hayward sand filtre skyldes uregelmessig filter vedlikehold. Hvis du finner at filteret ikke fungerer riktig, er det på tide å innføre noen feilsøking tilbake tiltak for å få ting i gang igjen.

Instruksjoner

•Analyze veiviseren sirkulasjon. Hvis du kjører inn i et problem av ikke å ha rene bassenget med Hayward sand filteret, er det en sjanse du ikke kjører den lenge nok. Start ved å kjøre den i åtte timer i en bestemt 24-timers periode og deretter endre den slik det passer.

•Look på trykkmåleren. Trykkmåleren er en god indikator på hvordan rense eller skitne bassengfilteret er. Hvis filteret er skittent, må det arbeide hardere for å rense bassenget. Dette fører presset til å stige. Hvis manometer antallet har steget mellom åtte og 10 poeng høyere enn når filteret bassenget ble nylig renset, utføre en backwash å rengjøre sanden i Hayward filteret.

•Test bassenget tilbake flyt. Hvis bassenget returnerer flyten er redusert til en vedlikeholdslading, kan det være en kombinasjon av skitne sand i filteret og/eller noe hindrer vannet inn i bassenget Hayward sand filtreringssystem. Rengjør skimmer og pumpe kurver. Hvis disse to kurver er fylt med blader og skitt, vil det bremse strømmen av vann i bassenget pumpen og i filteret.

•Kontroller lekkasjer rundt filter og bassenget slangen tilkoblinger. Hayward sand filtre fungere optimalt i en komplett vakuum miljø. Hvis du oppdager lekkasjer rundt filteret eller bassenget slangen tilkoblinger, som betyr vann er å få ut og kan få luft i. Slå av filteret og stram alle lekker tilkoblinger.

•Evaluate tilstanden av pumpehjulet. Viftehjulene er ansvarlig for å trekke vann fra bassenget og skyve den inn i sand filteret. Hayward sand filtre ligger pumpehjulet i pumpen like bak pumpe kurven. Slå av filteret, åpne lokket til pumpen handlekurven og komme gjennom kurv røret mot pumpehjulet. Hvis du føler blader, eller skitt, fjerne den. Ombytte lokket og slå på filteret.

Tips og advarsler

  • Hvis trykkmåleren går fortsatt høy etter utføre en backwash, kan det være tid til å erstatte sanden i filteret.