Hvordan du feilsøker en Bissell damp renere som vil ikke Spray

December 21

Bissell damprensere er en effektiv måte å rense og rense ditt gulv på samme tid. Moppen fungerer omtrent som en jern i denne må du fylle den med vann i å opprette steam og gulv rent. Bare et par ting vil føre en damp renere ikke å spray. Renere som helhet er relativt lett å vedlikeholde. Som et resultat, er feilsøking mangel på dampen fra Bissell renere enkelt.

Instruksjoner

•Løft opp rett opp på vanntank fjerne fra kabinettet. Skru lokket og fyll opp vanntanken til den når den maksimal vannlinjen. Sett dekselet tilbake på, sette tanken inn i støvsugeren og hvile. Renere vil ikke fungere uten vann for å lage damp.

•Examine den Bissell filter indikatoren som varsler deg når det er på tide å endre vannfilter. Når den lyse grønne korn blir blå, er det tid for en erstatning.

•Locate vannfilter rett under vannbeholderen. Du får filteret ved å fjerne vannbeholderen. Erstatt bare med en Bissell vannfilter gjelder for modellen. Dette vil også løse en tett filter dyse.

Tips og advarsler

  • Vann fra springen kan føre til en tett spray munnstykket av filteret ikke endres regelmessig. Destillert og ikke-mineraliserte vann vil forbedre ytelsen til din Bissell renere.