Hvordan du får en god tetning med en PVC Pipe til leder av Pool Pump

October 11

Hvordan du får en god tetning med en PVC Pipe til leder av Pool Pump

For en basseng pumpe å fungere riktig, det krever at forseglingen mellom pumpen og PVC-rør bærer vannet være helt lekkasjefri, både lekker vann og luft. Opprette en god tetning er ofte på grunn av uriktig forberedelse deler før de er sammen. Med en skikkelig forberedt PVC pipe og pumpe input og output rør, men du kan sikre at forseglingen som opprettes mellom komponenter er et stramt one, sterkt reduserer risikoen for lekkasje.

Instruksjoner

•Skru et par mannlige PVC-kort inn i pumpen åpnes, slik at du kan unngå sementere PVC-rør direkte til pumpen, forsegle dem til kortene i stedet. Dette vil tillate deg å fjerne røret lett hvis nødvendig å gjøre dette en dag. Pakk løpebaner av kortene med Teflon tape før skru dem i stedet for å opprette en strammere segl på tilkoblingen. Bruke flere vridninger av tape rundt kortet tråden for å bygge opp tråden litt; to eller tre rotasjoner er tilstrekkelig. Skru kortene på plass.

•Examine mannlige kort koblet til bassenget pumpen å bestemme dybden av forbindelsen mellom PVC pipe og kort slutten. Du kan fortelle hvor dypt røret må gå ved å se på bredden av små krage på slutten av kortet.

•Measure avstanden mellom pumpen og inndata/utdata-ventiler på bassenget med et målebånd. Kuttet PVC-rør for å dekke fjerne, forlater rommet i hver ende av røret til koble innen krage koblingspunkt bassenget ventilene og basseng pumpe. Bruke en baufil til din pipe kutt, holde kuttet rett over røret. Hold verktøyet kniv i 45-graders vinkel på slutten av røret etter klippe det, og kjøre bladet over felgen, både innvendig og utvendig, fjerne alle grader venstre. Tørk røret rent med et stykke tøy.

•Rengjør ut på innsiden av kontakten på den åpne enden av mannlige kortet med PVC pipe primer. Tørk innsiden av kortet med primer, bruke applikatoren fra primer hetten. Primer myker kort slutten litt slik at når sement brukes, overflaten i kortet og utenfor rør faktisk smelter litt, sveising dem sammen når plassert i kontakt med hverandre.

•Rengjør slutten av PVC-rør med primer. Dekk en del av slutten av rør lik dybden av den åpne enden av mannlige kortet på pumpen pluss en ekstra tomme. Undersøke røret som du bruker primer. Noen skriver på røret vil forsvinne som du plasserer primer på den, viser deg nøyaktig hvilken del av røret du har dekket.

•Tillat primer å sitte på plass på røret for noen minutter å bløtgjøre materialet. Se etter mykhet ved lett skraping kniv verktøyet over primet delen av rør. Hvis et tynt lag av rør kommer ut på bladet, er det klart for overholdelse med kortet.

•Spread PVC sement over den utvendige, primet delen av røret og interiør primet overflaten av kortet på pumpen.

•Skyv PVC pipe slutten i kortet, slik at slutten av PVC-rør ligger jevnt med bunnen av kort åpningen. Gjenta prosessen for andre kontakten på pumpen og deretter to ventiler, både inn- og utgang i bassenget. Tillate PVC å stivne nederst tilkobling over natten før du bruker røret og pumpe.