Hvordan du får de riktige dørlåser for hjem

December 1

Hjem sikkerhet er avgjørende, det begynner med dørlåser for hjem når beskyttes. For å få riktig døren varierer låser for ulike huseiere. Avhengig av nabolaget, eller selv huset inntekt. Det er også avhengig av dører som du har. Om du trenger skyvedør låser, patio døren låses eller viktigste døren låser. Alle er i stand til innbrudd hjem. Bare fordi du bor i et hyggelig nabolag, eller ikke har mye penger, betyr hjemmet ikke kan deles i. Noen ganger kan det skje fra folk du egentlig vet også. Du kan aldri være for forsiktig med selskapet som du holder. Faktisk mange ran pleier å skje fra noen de kjenner minst litt. Måten røverne kan ha en forståelse av sikkerheten. Så er det best å holde ditt hjem trygt og sikkert unngå hendelser.

Instruksjoner

•Consider får deadbolt låser for døren. Bare se på state farm insurance's nettsted. Ifølge statistikk i California skje de fleste innbruddstyver når døren er bare ulåst, eller gjennom en ulåst vindu. Den neste største ene er tvunget oppføring av virkning, som er 27%. Deadbolt låser er vanskelig å bryte gjennom med kraft, og fleste vil ikke gå gjennom problemer. Jeg vil anbefale å få en deadbolt som er laget av stål. Du kan skjære gjennom stål og holder det kraft. Forske på deadbolt du får, fordi noen useriøs og røverne kan fortsatt bryte inn i dem hvis de er dyktige nok.

•Consider får et fingeravtrykk lås. Bedre ennå, er en fingerprint deadbolt låsen en stor vei å gå. Disse kan være ganske kostbar. Biometriske Deadbolt låser er anta for å være toppen av linjen. Låser plukkes ikke, de er generert av en fingerprint teknikk. Gjeldende sats går for et sted rundt 200 dolllars, eller mer. Denne låsen er mer høyteknologiske og trolig for de som har alvorlige problemer med ran eller dyre ting i sine hjem som de ønsker å beholde.

•Getting patio skyvedør låser. Patiodører kan være den enkleste målet for røvere. Siden låser ikke som høyteknologiske, og de er ganske lett å bryte inn. Du kan se i å få sikkerhet barer. Noen av dem kan tåle 1000 pounds av virkningen. Det er noe som kalles en charley bar lås, dette er ganske nyttig. Saken om patiodører, det er glass. Hvis noen ønsker å bryte inn i hjemmet ditt ille nok, og de ikke bryr seg om å lage støy kan så det være et problem. Det er nok best å ringe en Låsesmed og kanskje få det installert du noe for skyvedøren patio. De kan lage bedre anbefalinger også.

•Shop amazon eller ebay for de beste prisene. Pokker, det sannsynligvis ikke ville være en dårlig idé å gå til home depot, og snakke med noen spesielt om hvilke døren låser kan være bra for ditt hjem. Det betyr ikke at du må kjøpe dem der. Sjekk kan ebay eller amazon for de samme låsene og du sannsynligvis få dem for en bedre pris. Jeg prøver å gjøre mest min shopping online, siden det er billigere. Hvis du leter etter de beste prisene, kan så du sannsynligvis finne dem på ebay eller amazon.