Hvordan du ensom for en ovn termostat

September 17

Hvordan du ensom for en ovn termostat

Ovn systemer koplet til en vegg termostat kan du justere temperaturen raskt, eller angi tidspunktet for varmen å slå av og på enkelte programmerbare modeller. Koble termostat koblingen tar bare noen få minutter ved hjelp av enkle verktøy. Avhengig av en alder av termostaten, du kan ha en lav spenning modell eller en kablet direkte til en 120-volts krets. For sikkerhets skyld, slå av strømmen til ovnen stasjonsikonet termostaten.

Instruksjoner

•Skjære kraften til ovnen med strømbryteren.

•Løft dekselet på nyere veggen termostat modeller. Eldre modeller, forsiden løsner og trekker av med lett press.

•Fjern skruene som holder termostat montering plate til veggen. Trekk forsiktig på termostaten og snu den rundt for å inspisere bakpanelet.

•Label hver ledning koblet til baksiden av termostaten med et kort stykke maskeringstape. Hver terminal på termostaten er merket med en bokstav. Skrive bokstaven på maskeringstape merke tilsvarende ledningen.

•Løsne kopling skruene på termostaten å trekke av hver merket wire. Du kan nå fjerne gamle termostaten og erstatte den med en ny enhet.

Tips og advarsler

  • Kontroller om din termostat koplingen er kablet til en lav spenning krets, vanligvis finnes i eldre boliger, eller hvis koblingen er kablet direkte til en 120-volts krets. Dette vil hjelpe deg med å kjøpe riktig erstatning termostaten hvis du installerer en nyere modell. Baksiden av termostaten vil merkes med spenning krav.