Hvordan du endrer retning av kjøleskap døren

April 11

Hvordan du endrer retning av kjøleskap døren

Bytte retningen på døren til kjøleskapet er enkel og lett, og det kan gjøre hele forskjellen i utformingen av kjøkkenet. Nesten alle moderne kjøleskap har forborede hullene og instruksjoner om hvordan å endre retningen på døren, men denne raske prosedyren er alt du bør.

Instruksjoner

•Trekk kjøleskapet fra veggen. Koble fra strømledningen. Se over fryser døren på toppen av kjøleskapet. Fjern de to skruene som metallisk hengsle fra fryseren døren på hengslet side av døren.

•Skru hengslene på toppen av kjøleskap døren. Installere den på samme sted på den andre siden av døren. Du bytter bare hengslene å henge døren på den andre siden. Se etter hullene som er allerede der for dette formålet. Fjerne topphengsel platen.

•Sett installere to skruene i hullene på toppen av kjøleskapet. Se på toppen ytterkanten av håndtaket siden av døren for å finne en liten plugin. Bruk en skrutrekker til å snuse det. Sett den i hullet der den originale hengsel platen ble fjernet. Løft fryser døren av basen og sett det til side.

•Look på bunnen av kjøleskap døren på hengslene på siden for braketten med de to skruene i kjøleskap rammen. Det vil være samme farge som kjøleskapet. Fjern de to skruene, forårsaker kjøleskap døren å slippe. Sted for siden. Det kan være enklere å ha en annen person i dette trinnet å fange kjøleskapet. Sett de to skruene i kjøleskap rammen.

•Fjern hengsel midtbanemerket med skrutrekker (satt mellom døren kjøleskap og fryser). Sett skruene tilbake i rammen. Fjern de to skruene fra rammen på håndtaket side av kjøleskapet. Ta den første skruen fra den ytre kanten mellom kjøleskap og fryser.

•Lokk med opprinnelig fjernet midten braketten opp ned. Fest det med fjernet skruene. På bunnen kjøleskap døren, lirke ut pivot pin. Fjern den lille skruen fra braketten. Koble pivot pin braketten og pin tilbake på motsatt side av døren.

•På gamle hengslene på siden av døren, finne små pluggen på kjøleskap døren. Lirke det ut. Du vil se en annen plate eller plugg i samme område. Lirke dette ut også med en skrutrekker og fjern skruen under den. Fjern de to skruene på toppen av kjøleskap døren som støtter håndtaket. Fjern håndtaket og skru inn igjen skruene. Erstatt håndtaket på motsatt side.

•Fjern to skruene på bunnen kjøleskap rammen og omdanne kjøleskap døren. Fjern skruene fra toppen og bunnen fryser dørhåndtak og omdanne på motsatt side. Fjern pin festeplaten fra gamle hengslene på siden av fryseren døren og re-fest fryser dørhåndtaket på den nye siden.

•Fjern to skruene fra toppen av kjøleskapet på den gamle håndtak-siden. Plass fryser døren bak på center pivot. Re-montere topphengsel braketten.

Tips og advarsler

  • Hver kjøleskap kommer med en bruksanvisning. Husk å se i brukerhåndboken for å se om det er en viss prosedyre du må følge. Du må kanskje løfte eller justere dørene for å få skruene i kø. Det kan være enkelt å ha to folk skifter retning av døren for ekstra støtte.
  • Alltid sette skruene tilbake hvor de kom fra. Hvis du ikke kan det føre til isolering skade. Ikke bruk en stjerneskrutrekker som en stjerne skrutrekker. Dermed kunne stripe skruen hoder.