Hvordan du endrer Flat-Front skap til Beadboard

February 7

Selv om flat-front skap kan være flott for lagring og praktiske formål, mangler de noen form for prangende eller dekorative appell. Derfor kan du vurdere å konvertere din flat-front skap til beadboard. Med litt trearbeid, bør du kunne legge til høy kvalitet beadboard til flat-front skap og gi dem en alvorlig oppgradering.

Instruksjoner

•Bruk en maling remover fjerne maling fra din flat-front skap. Hvis ditt skap ikke har noen maling, må bruke en lakken fjerne for å kvitte seg med eksterne finish. Følg anbefalingene fra produsenten når du søker maling remover eller lakken fjerne.

•Tillat nok tid for maling remover eller lakken fjerne trer i kraft (tiden skal vises på produktets etikett). Lett sand utsiden døren for hånd eller med en belte sander å avsløre den opprinnelige regjering tre.

•Bruk en tape mål for å få dimensjoner av skap dører, og bruke en blyant merke av disse dimensjonene på din beadboard. Deretter kan du bruke en sirkelsag for å kutte beadboard til riktig lengde.

•Bruk en perle av bygging selvklebende lim på skap, og trykk beadboard på bygging limet. Fortsette å knytte beadboard strimler via not og fjær av hver stripe. Bruk en perle av bygging lim per beadboard stripe.

•Bruk ferdig negler å spikre hver stripe av beadboard langs sporet i hver stripe. Du kan også bruke tre sparkel for å fylle hver av spiker hullene.