Hvordan du definerer hage kanter

September 13

Når du utformer din hage er det viktig at du definerer blomsterbed og grenser for beste planteproduksjon og utseende. Postiion, størrelsen og formen på senger og kantlinjer bør vurderes på planleggings stadiet av en ny hage, som de har en enorm innflytelse på hvordan hagen blir utnyttet og dyrket.

Instruksjoner

Hvordan du definerer hage kanter

•Plan. De fleste gartnere vurdere senger og kantlinjer viktig, både som vokser bestemte planter og til å gjøre hagen. Skape en illusjon av plass i en liten hage av skjule kantlinjer og fremheve kantlinjene i større hager for å gi en følelse av intmacy. Bruk samme størrelse og formet blomsterbed for en følelse av orden og velg senger vary former og størrelser å gi hagen en følelse av liv og bevegelse.

•Lag en sirkulær seng. Sett inn et innlegg i midten av foreslåtte sengen. Knytte en lengden på strengen til innlegget og den andre enden til en flaske fylt med støpesand sand. Gå sakte rundt innlegget holder strengen stramt og flasken skrå, slik at sand øser ut og markerer omrisset av sirkelen. Når sirkelen er fullført, kan torv kutte og fjernet for å danne en sirkulær seng.

•Lag en oval seng. Plasser to innlegg i bakken og løst knytte et stykke streng rundt seg. Eksperimentere med avstanden mellom innlegget og lengden av stykke av strengen for å få størrelsen og formen du ønsker. Plass en flaske fylt med støpesand sand innenfor løkken av strengen og gå rundt innlegget holder strengen stramt. Sand markerer grensen. Fjern jord og forberede sengen.

•Lag en uregelmessig formet seng. Bruk en fleksibel hageslange til å trene størrelsen og formen på en uregelmessig seng. Når du er fornøyd med formen på sengen, fjerne en linje av torv rundt innsiden edgeof slangen å merke ut sengen. Fjerne resten av torv, plasserer kanting materiale og forberede seg til å plante.

•Bruk busker og planter. Bruk busker å opprette høy kantlinjer og gangveier og lav voksende planter for nedre grenser eller blomst seng aksenter. Sjasminer og gardenia legge duft og høyde. Noen gress kan være invasiv så de bør være overvåket nøye og redusert etter behov.

•Legg flere funksjoner. Når du planlegger tenke på å legge til funksjoner som veier, hevet senger, vegger og vann funksjoner. Planlegger å bruke materialer som blander eller fremheve har allerede planlagt.

Tips og advarsler

  • Bruk millimeterpapir og skissere en hage design før du begynner å arbeide for å sikre at du har plass du ønsker.