Hvordan du bytter Pool Kjemikalier fra Baquacil til klor

January 5

Hvordan du bytter Pool Kjemikalier fra Baquacil til klor

Baquacil bassenget kjemiske systemet holder bassenger klart ved å opptre som rensemiddel, algaecide og bufferen for bassenget. Baquacil og andre former for bassenget desinfiserende kjemikalier er i stor grad kompatible, som resulterer i behov for å fjerne alle spor av Baquacil fra bassenget er vannet før konvertering til en ny desinfiserende kjemisk. Klor er kanskje den vanligste sanitizer som brukes i bassenger. Bytte fra Baquacil til klor innebærer drenering og fylle bassenget, i tillegg til å bruke klor til bassenget.

Instruksjoner

•Drain vann fra bassenget fullstendig med en ekstern pumpe. Bruk ikke bassengfilteret og pumpe eller Baquacil kjemiske forblir i systemet. Fylle bassenget til forrige vann linje med en vannslange. Bassenger bygget med en vinyl fôr installert, utføre raskt drenering og fylle prosessen eller skade rutefly kan oppstå fra duken blir utsatt for direkte sollys.

•Mix £ 1 av klor sjokk i en bøtte med vann per 10 000 gallons av vann inneholdt innenfor bassenget. Hell klor og vann blandingen direkte i bassenget, og vent minst en time for den kjemiske å sirkulere gjennom bassenget.

•Plasser kulde i en automatisk chlorinator eller flytende chlorinator. Teste et utvalg av bassenget er vannet og rekordnivå klor. Et basseng klor nivåer bør opprettholdes i 1 til 3 deler per million (ppm) rekkevidde. Nytt sjokk og tabletter til bassenget til riktig nivå er nådd. Sjokkere bassenget med klor sjokk annenhver uke, og sikre klor tabletter er regelmessig inn i chlorinators.

Tips og advarsler

  • Test din pool vann ukentlig for å opprettholde vann balance.
  • Aldri blande forskjellige eller merker av pool kjemikalier sammen; farlige kjemiske reaksjoner kan oppstå.