Hvordan du bytter et tregjerde

August 27

Hvordan du bytter et tregjerde

En tre gjerde er en god måte å markere din linje skille gården fra naboene og har noe skinn av personvern. Imidlertid vil tre som er igjen ute i lang tid begynne å råtne og falle fra hverandre på grunn av elementene. Når dette skjer, er det mulig at du må ta skritt for å erstatte gjerdet. Når du erstatter et gjerde, du har flere materielle alternativer, men bruker tre igjen er den mest kostnadseffektive avgjørelsen over tid.

Instruksjoner

•Fjern gamle gjerdet. Hvis gjerdet er allerede knyttet til metall innlegg, bare ta av plankene og bærebjelker. Hvis ikke, må du fjerne hele gjerdet og starte fra scratch.

•Measure avstanden fra den ene enden av foreslåtte gjerdet til den andre. Del denne lengden av 10 fot å bestemme hvor mange innlegg du trenger. Sted tre stake i hver ende av gjerdet. Knytte en streng til begge disse innleggene og trekk den stram å danne en rett linje. Sted tre stake i bakken hver 10 fot langs denne linjen merke der innleggene skal.

•Dig hull med et innlegg hull digger minst 18 inches dypt på alle tre stake merkene. Hell noen av tørr sement blande inn i en trillebår og blande den med vann (bruk en spade) før det er konsistensen av tykk gjørme. Hell våt sement i de to hullene i endene av gjerdet. To av metall innlegg i disse hullene og rette dem med nivået. La sement til tørre over natten.

•Tie en streng mellom to slutten innlegg og trekke det stram å gi deg en rett linje mellom de to innleggene. Hell resten av tørr sement i trillebår og blande den med vann å søle. Fylle resten av hullene med sement og plasserer metall innleggene i sement. Kontroller at alle innleggene touch linjen gjerdet er på en rett linje. La sement tørr overnatting.

•Measure 6 inches fra toppen av innlegg og knytte streng til slutten innlegg og trekk den stram å sikre en rett linje. Fest brakettene til innlegg så alle touch strengen gir deg en rett linje for 2 x 4-stråler. Gjenta denne prosessen 12 inches fra bunnen av innleggene, feste i parentes i en rett linje.

•Plasser 2 x 4s på parentesene og skru dem på plass. Dette vil fungere som din tvers bjelker for gjerdet plankene. Det bør være en 2 x 4 per delen av gjerdet på toppen og bunnen.

•Plasser gjerdet planker mot 2 x 4 og skru dem inn korset bjelker på toppen og bunnen. Bruk to skruene per planke per strålen.

Tips og advarsler

  • For å få den lengste løfteren av gjerdet, male et lag med fugemasse over alle tre når gjerdet er opp. Dette vil holde vann og gjøre tre varer lenger.
  • Når du har metall innlegg i bakken, må du bare å erstatte tre etter behov.
  • Rette linjer er den eneste måten dette gjerdet kan være solid. Ta målinger med strengen ofte å sikre gjerde bitene er rett.