Hvordan du bytter et toalett med lav strømning toalett

January 27

Hvordan du bytter et toalett med lav strømning toalett

En 1994 føderal lov obligatorisk bruk av lav flow toaletter i nye bad installasjoner, og de har siden blitt standard over hele USA. Lav strømning toalett bruker 1.6 gallons av vann eller mindre per flush, som er betydelig mindre enn 5 gallon at eldre modeller bruker. Bortsett fra det faktum at de bruker mindre vann, er lav flow toaletter nesten identiske med eldre "vann wasters." Antar gamle toalettet ikke var lekker, er bytte dem vanligvis bare et spørsmål om fjerne gjengangeren ettall og erstatte den med den nye.

Instruksjoner

•Shut av vann til toalettet og skylle for å tømme tanken. Skru vannet tilkoblingen fra bunnen av akvariet, enten for hånd hvis du klarer å slå den med fingrene, eller slip-lock tang. Plass en liten bøtte under tanken innløp å ta vann som søl ut.

•Skru nøtter holder toalettet til gulvet med slip-lock tang. Hvis toalettet er gamle, nøtter kan bli sittende fast med korrosjon. Hvis ja, spray på litt spray smøremiddel, gi den et par minutter for å trenge, så prøve skru nøtter igjen.

•Lay et stykke plast ark på gulvet å beskytte den, og løft toalettet rett opp og sette den på plast. Få en hjelper å hjelpe deg å bære den utenfor der du kan slå den over til tom P-trap og deretter ta det med til den lokale søppelfyllingen.

•Scrape av gamle voksen fra rundt åpningen av toalettet flens med en sparkel. Samle voks i et ark med gamle og kaste den i papirkurven når du er ferdig. Når alle voksen er fjernet, ta ut det gamle toalettet skruer og kaste seg. Inspisere flensen etter tegn på slitasje og korrosjon. og subfloor for tegn til fuktighet eller råte, spesielt hvis gamle toalettet var lekk. Hvis du finner tegn på skade, er det mulig at du må erstatte eller reparere flensen eller i subfloor. Se en entreprenør for råd.

•Plasser to nye toalett bolter i nøkkelhullet spilleautomater på hver side av flensen og skyv dem langs sporene slik de er overfor hverandre. Sett en ny voksen ring i flensen åpning med konisk side ned.

•Assemble nye toalettet i henhold til instruksjonene som fulgte med den. Dette innebærer vanligvis bare bolter tanken til bollen med skruene som følger.

•Løft opp nye toalettet flens og manøver det før bolter kommer gjennom hullene i bunnen av bollen. Fastsatt toalettet, trykk ned på setet, og vri bollen og tilbake å komprimere voksen ring og låse det i bolle stikkontakten.

•La metall vaskemaskinen over hver bolt, skru en mutter på hver og hånd å stramme. Boltene med slip-lock tang, skru hver litt om gangen, så skru den andre det samme beløpet. Stopp stramme nøtter når toalettet er sikre nok til å motstå din innsats for å flytte den. Avskåret endene av bolter med en baufil så bare en tomme går over nøtter og dekke bolter med caps som fulgte med toalettet.

•Skru vannforsyning slangen i tanken innløpet og stram for hånd. Hvis slangen er gammel, kan dette være et godt tidspunkt å erstatte den med en ny. Skru på vannet, la tank fyll, deretter Sjekk tilkoblinger mellom tank og bolle for lekkasje. Skylle toalettet et par ganger og sjekke rundt bunnen av bollen for lekkasjer.

Tips og advarsler

  • Noen rørleggere foretrekker å montere tanken til bollen etter bolter bollen på gulvet. Dette gjør det enklere å installere bollen, men kan gjøre det vanskeligere å feste akvariet, avhengig av klaringsvinkelen i toalettet alkove.
  • Hvis du har problemer spyle ned nye toalettet, kan det skyldes avfall rørene er for stor for mindre mengde vann. Se en rørlegger for råd.
  • Stram ikke toalett bolter eller du kan knekke porselen. Hvis du ikke kan stoppe toalettet fra rock, fjerne toalettet og sjekk flensen. Det kan være angitt for høyt.