Hvordan du bruker 'Virkelig enkel' organisasjon

April 26

"Virkelig enkel" er et magasin og TV-show som viser deg måter å organisere livet ditt med organiseringsverktøy. Du kan finne sine ideer på sitt nettsted, få bladet eller se det syndikerte showet. Det er ingenting for stort eller for lite at de ikke dekker, og organisatoriske verktøyene de anbefaler er enkel og rimelig. Følgende vil fortelle deg hvordan du bruker virkelig enkel organisasjon.

Instruksjoner

•Decide hva må organisere i livet ditt. Du kan deretter gå til webområdet "Real Simple" og finne hva "Real Simple" anbefaler i form av organisere som del av livet ditt. For eksempel hvis kjøkkenet er et rot kan du besøke webområdet og finne organisasjon verktøy å organisere kjøkkenet.

Kjøp elementene du må organisere området du har plukket. For å organisere kjøkkenet ditt, for eksempel kan du få pantry arrangørene, som kan stables vegetabilske kasser.

•Sett elementene du bruker. Det vil ikke hjelpe du har organisasjonen verktøy hvis du ikke bruker dem. Du må derfor å innlemme nye elementer i kjøkkenet så snart som mulig.

•Return på "Real Simple" området så ofte som nødvendig for å holde deg organisert. Du kan merke når du får kjøkkenet organisert at bilen må organisere. Det er mange organisasjon verktøy for å gjøre bilen mer organisert. Det er nettsider i ressurs-delen som kan hjelpe deg organisere bilen og alt annet i livet ditt.

Tips og advarsler

  • Husk at du alltid kan kjøpe bladet eller se TV samt på "Real Simple" webområde for å finne organisasjon verktøy som vil gjøre livet ditt enklere.