Hvordan du bruker tryggere Pantry Pest fellen

October 25

Spiskammeret møll er mer enn en plage - de ødelegge mat i kjøkkenet ditt ved å legge egg i mel, frokostblandinger og annet korn. Møll Larvene klekkes og bruke rundt maten som ernæring for å vokse. Dessverre, fleste gjenkjenner ikke sommerfugler som et problem til kjøkkenet er infisert med små brune møll og drastiske tiltak er nødvendig for å eliminere dem fra hjemmet. Tryggere Pantry Pest fellen er en nontoxic og miljøvennlig metode for å eliminere pantry møll uten bruk av farlige plantevernmidler.

Instruksjoner

•Purchase tryggere Pantry Pest fellen på ditt lokale supermarked eller hjemme forbedring butikken. Fellene selges i pakker av to, men kan du kjøpe flere pakker hvis møll problemet er alvorlig. Avhengig av antall møll i hjemmet ditt, må du kanskje erstatte fellen hver to eller tre dager før problemet er kontroll.

•Følg instruksjonene og kaste en fange i en trekantet form og plassere en feromon firkant i midten nederst i fellen. Denne plassen er svært viktig fordi den avgir de naturlige feromoner som mannlige sommerfugler tiltrekkes - tegne dem i fellen hvor de vil holde seg til indre veggene.

•Plasser fellen i pantry din, kjøkkenskap eller annet sted i hjem hvor pantry møll er et problem. Uansett hvor mange møll du har i hjemmet, bør bare en felle brukes samtidig per 1000 kvadratmeter føtter boareal. Flere feller i nærheten hver annen kan forvirre mannlige møll og gjøre det vanskelig for dem å finne kilden til feromoner.

•Kontroller fellen regelmessig og erstatt når sidene av fellen er dekket med døde møll.

Tips og advarsler

  • Tryggere Pantry Pest fellen bare tiltrekker og dreper mann møll - etterlot kvinner å avle og legge egg til alle menn er eliminert. For å fremskynde prosessen, kan du gå gjennom mat containere nøye for å se etter sommerfugler og larver. Noe forurenset mat bør avhendes utenfor hjemmet umiddelbart.