Hvordan du bruker solens lys lys hagen din

April 28

Hvordan du bruker solens lys lys hagen din

Bruk av solenergi-teknologi har kommet en lang vei og nå har en rekke programmer for boliger. Du kan nå opprette en vakker festatmosfære i hagen din eller konvertere et mørkt hjørne av din bolig til et sikkert fristed med energi - og kostnadseffektive installasjon av noen solenergi lys. Disse enkle enheter krever ingen ledninger, bare enkel montering på et 4-ganger-4 innlegg eller blir staket ut i bakken. Noen av de nyeste solenergi lys har fjernkontroll-på-brytere og den standard dusk till dawn Foto-øye automatiske innstillinger. Noen av nye solar lights bruker LED-teknologi som skaper veldig lys som varer i opptil 10 timer på én ladesyklus fra solar photovoltaic celler.

Instruksjoner

•Lag en rask skisse av hagen din eller området du prøver å lyse opp. Gjør dette skalerte tegninger ved å lage ¼ tomme lik en fot, slik at du mer nøyaktig plassering av lysene.

•IDENTIFY de mørke områdene på skisse og deretter sted en "X" i tegningen til å vise hvor du vil installere solenergi lysene.

•Determine som solens lys fungerer best for programmet. Bakkenivå lys kan lett en sti, mens lys som monteres på 4 av 4 tre innlegg og også veggmontert spotlights gi lys overhead belysning. Bruke en kombinasjon av alle disse enhetene fungerer best.

•Purchase og installere solenergi lyset etter planen ved å følge produsentens installasjonsinstruksjonene for hver separate solenergi lys. De fleste lys kommer uansett innsats eller monteringsbrakettene er nødvendig. Earthtech produkter selger en rekke soldrevne lys laget spesielt for hager og landskapsforming, som gjør Overstock.com, SolarLightStore.com og de fleste forhandlere.