Hvordan du bruker Quest Pex

October 4

Quest Pex er en bestemt produsent krysskoblet polyetylen rør. Alle PEX laget er krysskoblet polyetylen, og det alle installasjoner og er brukt identisk i alle programmer. PEX ble utviklet i 1960 og hadde vært mye brukt i Europa. Det begynte å bli populære i USA på 1980-tallet på grunn av sin brukervennlighet, seighet og fleksibilitet. Alle disse faktorene Gjør PEX den moderne måten for både varme og kalde avløp og oppvarming programmer.

Instruksjoner

•Quest Pex kan brukes for varmt og kaldt vann avløp. Det koblet til vannledninger enten PEX krymping spesialverktøy, eller vanlige PEX komprimering fittings. PEX-rør kan være snaked mellom eller over og under bjelkene, gulvet bjelker og andre varme hvor kobber rør kunne ikke gå. PEX kan gjenger under underlag eller kravlesøket spaces og hekta på en tappekran eller vannledning tilkobling. Det er roligere, brytes ikke når frosset, er motstandsdyktig mot korrosjon og vil vare livet av bygningen det har blitt installert i.

•Bruk quest Pex under nybygg for underetasjen hydroniske oppvarming programmer. PEX er billigere enn metall rør, og fordi det er fleksible, et enkelt rør kan bli viklet rundt gulvbjelker å eliminere tilkoblinger. Dette betyr mindre arbeid under installasjonen, og noen sjanse til å forbinde feil i fremtiden.

•Bruk quest Pex for kommersielle applikasjoner som skøytebaner, snøen smelter og kjøling. Installasjon er raskere, som tilsvarer mindre arbeidskostnader. PEX kan brukes med 200 grader varmt tappevann og vil håndtere presset opp til 150 pounds per kvadrattomme. Mange størrelser er tilgjengelig, fra 1/4-tommers til 1-tommen. Det enten kommer i kveiler rullet opp rør eller 20-fots rett rør. Det er miljøvennlig og det er energieffektive.