Hvordan du bruker en Kids skap arrangør å forenkle og fjerne rotet

August 27

Hvordan du bruker en Kids skap arrangør å forenkle og fjerne rotet

Hvis du er lei av å håndtere en rotete skap og klær strødd over barnets rom, en tilpasset barn skap arrangør kan hjelpe få du barnets skapplass under kontroll. Det er ikke så enkelt som å gå ut og kjøpe noen gammel barn skap arrangør skjønt; du må gjøre litt legwork for å skape et rom som er tilpasset barnets behov. Følg disse enkle trinnene for å velge rett skapet arrangørene for barnets skapplass:

Instruksjoner

•Trekk alt ut av skapet. Ja, alt. Hvis resten av rommet er et rot, må du takle det først slik at du har plass til ting du vil trekke. Dessuten må ha fokus og mental klarhet å skjære gjennom søppelpost.

•Gå gjennom alle barneklubb ting. Viktigste i skapet organisering er å bli kvitt det ikke bli brukt. Dette betyr at slitt, farget klær må gå. Kvitte seg med ting som er for liten. Hvis det er i god form, donere det, gi den bort til en venn eller et familiemedlem, eller lagre den et annet sted i huset for å brukes som et hand-me-down for yngre barn. Ødelagte leker og leker med manglende deler trenger også å gå. Fra nå av, må du lagre leker sted foruten soverom skapet - med mindre det er en stor walk in closet.

•Velg skapet arrangørene basert på elementene som gjorde den om runde til finalen etter purge er fullført. Du kan ha et barn skap arrangør designet spesielt for dine behov ved å ta skapet målinger og noterer hvilke elementer vil bli lagret i skapet. For eksempel ta små barn klær ikke mye loddrett plass, så en dobbel hengeren stang og noen ekstra hyller for Brettede elementer kan være en god idé. Hvis du foretrekker å kaste i stedet for å henge klær, kan klær lagring kuber og skuff enheter gjøre opp mesteparten av skapet organisasjon. California skap og lett skap begge tilbyr godt tilpasset barn skap arrangør alternativer.

•Når du har fått din nydesignede barna skap arrangør på plass, vil du ønsker å opprettholde en rot gratis skap ved å fjerne gamle elementer når noe nytt legges. Dette vil gjøre deg mindre fristet til å kjøpe ting bare fordi det er på salg, og det vil sikre at du barnets garderobe på et rimelig håndterbart nivå. Kontroller også at skille klær etter type (skjorter, bukser, skjørt og så videre). Unngå å kaste ting i skapet etasje; gjøre bruk av plast binger eventuelt spesielt hyller på hjul.

•Gjenta fyllingen behandle regelmessig for å sikre at din skapet-organisering innsats er ikke forgjeves. Barn vokser fort, så må du bo på toppen av ting kontinuerlig tømme Forvokst og utslitte klær, særlig når nye elementer er lagt til. Den gode nyheten er at når du grundig overhaling barnets skapet organisasjon systemet, er alt du må gjøre opprettholde den. Dette vil ikke ta nesten like mye arbeid som første purge.