Hvordan du bruker en håndverker Multimeter

August 11

Din håndverker multimeter er et svært nyttig verktøy for alle som regelmessig arbeider med elektriske enheter. Din håndverker multimeter vil tillate deg å se etter AC eller DC spenning, motstand, kontinuitet av elektrisitet og mengden av elektrisk strøm i din kretser. Riktig bruk av din håndverker multimeter er viktig, så du vet status for din AC eller DC utsalgssteder

Instruksjoner

•Locate deler på din håndverker multimeter. Du vil se viktigste urskiven, som inkluderer forskjellige verdier bak vinduet på multimeter. Pekeren ser ut som en hånd på en klokke og vil peke til ulike tallene på urskiven avhengig av hva du måler.

•Still meter å teste for AC spenning. Du kan angi meter til andre innstillinger og følge disse samme instruksjonene for å teste andre fører, som DC.

•Finn kontaktene brukes til testing fører, som elektrisk strøm. Dette vil være på undersiden av din håndverker multimeter og merket med enten "-" eller "+". Også finne test fører, en svart og andre røde. Dette er hvor du faktisk inn ledninger for hva du skal teste.

•Sett svart undersøke inn i "-" jack og røde sonde inn "+" jack. Finn en stikkontakt som du ønsker å teste, og sett inn andre endene av sonder i stikkontakten. Dette fører til pekeren på urskiven å flytte til det tilhørende spenning nummeret. Du har bare lykkes brukt din håndverker multimeter for å teste den elektriske strømmen som bestemt uttak.

•Kontroller Valgbryter, som trolig foran din multimeter. Denne bryteren kan du velge hva du vil måle, for eksempel volt eller forsterkere.