Hvordan du bruker en gammel metall kjele sisternen for vanning

April 7

Hvordan du bruker en gammel metall kjele sisternen for vanning

Cisterner er store åpne containere som brukes til å holde vann. I de fleste tilfeller er cisterner kastet fra betong, og installert under jorden for septiktank systemer eller vann. Men noen stor container, som en 55 gallon trommelen eller forlatt metall kjele vil konvertere til en sisterne. Hjemmelaget cisterner brukes ofte for "høsting" regnvann og deretter distribuere ferskvann gjennom hjemmelaget vanningssystemer.

Instruksjoner

•Plasser kjelen nær hjemmet, hvor nedløpsrør fra hjemmet eavestroughs kan rutes i sisternen. Bruk en spade til å grave en liten depresjon i bakken og sett kjelen i depresjon så sisternen er stabil. Velg en plassering som er over hagen eller målrettet vanning området. Du vil bruke naturlige styrken av tyngdekraften til makten vanningssystem.

•Skjære på toppen av kjelen med en sabre så eller en kutte fakkel så toppen av tanken har en liten rundt åpningen. Bruk disk vinkelsliper for å fjerne noen skarpe kanter fra klippekanten før du fortsetter.

•Lage ruter nedløpsrør fra hjemmet er eavestroughs i sisternen. Sisternen er nøkkelen til dette prosjektet. Du vil skjule tanken ut av syne, men fremdeles finner tanken slik at et flertall av hjemmet regnvann avrenning er fanget av tanken via nedløpsrør. Fest delene i downspout sammen med hex hodet metall skruer. Fest downspout til hjemmet med downspout stropper slik at vekten av regnvannet ikke trekke det fra hverandre under en kraftig regn.

•Drill to 1-tommers hull i siden av sisternen, bare over klassetrinn og andre hull rett over de første, 2 inches ned fra overleppen av tanken. Hullet på undersiden er vanning tilgang hullet, og det siste knapphullet kommer overflyt hullet.

•Koble en gjenget PVC montering i begge hull. Forsegle beslag på plass med silikon caulk både inn og utenfor tanken. Fest en 1-tommers PVC brystvorte inn hver montering.

•Koble ballen kuk den lavere PVC-rør, og en 1-tommers PVC brystvorten, og deretter en "T" passer som peker oppover. Lim disse PVC fittings sammen i henhold til instruksjonene på PVC sement. Koble PVC-rør mellom øvre, overløp hull og "T" passer på lavere røret. Overflyt vann vil renne inn i vanning røret. Hvis overflyt vannet var bare renne over kanten av sisternen, vil det til slutt eroderer jorden under tanken og muligens anledning akvariet å bli ustabil eller velter.

•Bruk PVC pipe, beslag og PVC sement, lå røret på bakken fra sisternen til vanning området. Fest sammen hver montering. Bruk en gjenget union passer for en tilkobling som skal brukes til å fjerne fra tid til annen. Bruk standard rør fra fat til vanning området. Når rør i området vanning, autoperforering røret radielt med 3/16-tommers hull, på avstand 1 til 2 inches fra hverandre. Fest en cap på det siste stykket PVC-rør.

•Bruk regn fat å fange vann. Når landet trenger vanning, åpne ball kuk på sisternen, og tyngdekraften vil bære vannet gjennom vanning rør. Perforert biter av rør på slutten av linjen skal fungere som et sprinkleranlegg, og distribuere vannet jevnt over Vannes land.