Hvordan du ber om en Pest kontroll anslag

April 2

Hvis du lurer på lydene i veggen på natt eller der som pulverisert tre kommer fra, kan det være tid å innkalle en profesjonell å kvitte huset skadedyr som mus og insekter som bier maur, kakerlakker og termitter. Disse skadedyr kan ta over et hus hvis ikke stoppet og lage din hjem, kjære hjem til sine egne.

Instruksjoner

• Snakk med venner eller naboer som kan ha brukt pest styre tjenester og be om deres input eller henvisning.

•Contact Better Business Bureau forsikre du vil behandle en pålitelig selskap. BBB nettstedet lar (se ressurser) deg søke etter lokale virksomheter av typen innenfor en 500 mile postnummer. BBB priser medlemmer så vel som ikke-medlemmer og viser noen rapporterte klager.

•Anrop din valgte pest kontroll virksomhet og be om et hjem besøk og et estimat for utryddelse. Noen av de større selskapene som Orkin har et elektronisk skjema (se ressurser) som kan du be om et estimat selv når kontorene er lukket.

•Schedule en tid da du vil være tilgjengelig for å gi en grundig hjem inspeksjon. Dagslys timer er best slik at pest kontroll representant kan tydelig se alle innganger og utganger som besøkende bruker.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke får noen referanser fra venner eller hvis du tror din skadedyr problem er omfattende og kan være kostbart, be et annet estimat planlegge et andre selskap å gjennomføre en befaring.
  • Mus og rotter, ekorn befordre sykdommen og kanskje chew ledninger (forårsaker et husbrann), og tre maur og termitter kan bokstavelig talt ødelegge strukturen i ditt hjem. Ignorerer mistenkt pest problemer vil bare tillate dem å gjøre ytterligere skade, setter deg, din familie og verdien av ditt hjem i fare.