Hvordan du Baby-beviset en trapp Rail

April 19

Baby-proofing er en viktig del av å holde et hjem trygt for babyer. Dette gjelder særlig i hjem med mer enn ett nivå. Babyer er ofte uredd til deres første store fall, noe som gjør trappen en spesielt farlig område. Avhengig av oppsettet av trapper må den hele trappen være baby-bevis, inkludert øverst og nederst på trapper og rekkverk.

Instruksjoner

•Plasser en baby gate øverst og nederst i trappen. Bruk porter som er installert av skruen eller fastskruing dem til rekkverk og veggen. Trykk-montert gates synes ønskelig fordi de ikke skader veggene, men hvis en baby presser hardt nok mot en trykk-montert gate, porten kan frigi og barnet kan falle ned trappen.

•Measure avstanden mellom spindler av rekkverket. Hvis de er bredere enn slats linjeavstand på en standard barneseng (ca 2 3/8 tommer), må du installere et rekkverk netto. Rekkverk garn dekker rekkverket så babyer ikke passer hodet eller organer mellom spindlene.

•Gå objekter fra rekkverket. Babyer kan raskt klatre på både dekorative og daglige elementer og deretter velte rekkverket. Holde bærbare varer eller varer på hjul bortgjemt så barnet ikke kan skyve dem over til rekkverk og deretter klatre på dem.