Hvordan du arbeider med en PVC elektriske kanal

August 29

Brukes for kosmetiske og sikkerhet, skjold en PVC elektriske kanal ledninger som de kjører ned eller bak vegger og fra rom til rom. Kanal er laget av materiale lik som PVC-rør. Det kan encase ledningene fra, si, et spor lys til et strømuttak, eller det kan installeres bak tørr vegg til å beskytte ledningene som går til en koblingsboks.

Instruksjoner

•Skjære PVC kanal å passe lengden fra elektriske boksen til den neste stikkontakt eller. Hvis det er svinger i ruten (som går ned en vegg, og deretter slå til høyre for å kjøre langs veggen), måle hver del individuelt og kuttet PVC-rør for alle disse lengder.

•Gruppere ledningene sammen og tape ender med svart tape. Skyv en kabel avtrekker opp gjennom den første delen av PVC kanal. Tape ledningene til slutten av kabel puller og dra trådene gjennom delen av PVC kanal. Bruk en lang glassfiber kabel avtrekker laget for dette formålet.

•Fargeringer PVC lim rundt utsiden av kanal og skyv den inn elektrisk boksen (eller kortet hvis en brukes). Deretter klippet en PVC klipp til røret og spikre det til veggen rammen. Dette sikrer delen av PVC kanal på plass.

•Sett den neste delen av PVC kanal. Denne delen vil være den første delen av rør som går langs veggen. Du må installere en albueleddet til den første delen. Tre ledningene gjennom albueleddet. Deretter børste PVC lim på utsiden av slutten av den første PVCEN Rørseksjon og skyv albueleddet over den. Trekke ledninger gjennom den neste delen av PVC kanal som du gjorde for den første delen av PVC kanal.

•Continue gjenta fremgangsmåten feste inndelinger før du har distribuert hele lengden av kabelen kjøre.

Tips og advarsler

  • Kortene brukes til å koble større uttak til mindre rør som kobler en 1-tommers PVC kanal til en stikkontakt på en elektrisk som er 1,5 inches i diameter.
  • Pass på at den elektriske strømforsyningen slås av før du begynner å arbeide med ledninger i hjemmet ditt.