Hvordan Dry tulipanløker

February 21

Hvordan Dry tulipanløker

Tulipanløker er ofte kjøpt tørr butikker eller barnehager der de er lagret i Lagre for fremtidig salg, eller de kan gravd opp og lagret over sommeren for fall eller midt på vinteren planting uten å skade pære. Tørr tulip lyspæren kan se døde, men det er faktisk sovende og venter på det perfekte stedet for hage.

Instruksjoner

•Dig opp tulipanløker når bladene har slått gul med en spade eller en spading gaffel. Gule bladene er et signal om at de ikke lenger produserer næringsstoffer som er lagret i pære for neste blomstrende syklusen. Gulfarging vanligvis oppstår i våren eller tidlig sommer, avhengig av plasseringen.

•Rinse alt støv av pærene og fjerne alle døde blader. Være grundig med din vask å sikre at ingen insekter, sopp, råte eller alle typer syke plantemateriale er igjen på pæren. Bruk en liten liten kniv for å klippe bort eventuelle skadede eller usunn liten pærer som kan vokse på siden av viktigste lyspæren røtter. Trim vekk skadet røtter og kaste bort noen pærer som er delvis råtnet--tillate ikke dem å blandes med god pærene.

•Spread pærene ut på et brett i et skyggefullt område, forlater masse plass mellom pærer for god luftsirkulasjon. Slå pærene minst en gang om dagen i tre dager eller mer å kontrollere alle ytre plantemateriale er tørr.

•Lagre tørket pærer skuffer eller hengende i papirposer beliggenhet sollys der temperaturer opprettholde et konstant utvalg mellom 50 og 70 grader F. tørr pærer ikke bør være stablet, som de kan produsere sin egen varme og begynner å råtne. Hvis du velger å bruke skuffer, dekk pærene med en lys belegg av sand, torv moss, perlitt eller vermikulitt.

Tips og advarsler

  • Separat pærer farge og modne høyde stund grave slik at de kan lett identifiseres for neste planting sesongen.
  • Den beste tiden å plante blomsterløk er høsten. Høsten regn vil hjelpe anspore rot vekst og din tulip vil være bedre forberedt for retur av våren.
  • Aldri butikken pærer type nær frukt som etylen gass produsert av frukt vil føre dem å råtne.
  • Pærer kan bli overfylt som nye pærer opprettes nær dem og bør gravd delt opp når symptomene på overbefolkning er tydelig.